Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Μύκονος: Συγκέντρωση 7/10 #οι_ναζι_στη_φυλακη #δεν_ειναι_αθωοι #σιγα_μη_φοβηθω

#δεν_ειναι_αθωοι #οι_ναζι_στη_φυλακη 

 

Κι εγώ εκεί βέβαια:

Αγαπητοί συγκάτοικοι 

 την Τετάρτη βγαίνει η απόφαση του δικαστηριίου για τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής. Απ άκρη σε άκρη, όλη η Χώρα θα στείλει  ισχυρό αντιφασιστικό μήνυμα. 

Δε θα λείψουμε εμείς. Σας καλούμε να συγκεντρωθούμε στις 11 π.μ έξω απο το Δημαρχείο και να στείλουμε το μήνυμα ότι  και η Μύκονος είναι τόπος που δε χωρά ρατσιστές και νεοναζι. Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη να δώσει το παρόν. Χωρίς ταμπέλες,  χωρίς μηχανισμούς . Με μοναδικό αίτημα την καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης. 

Σας παρακαλώ όχι μόνο να δώσετε το παρόν αλλά να καλέσετε τους συγγενείς, τους φίλους και τους  συναδέλφους σας να κάνουν το ίδιο.

 ______________________________________________

"Μετά από 5,5 βασανιστικά χρόνια δικαστικής διαδικασίας, κατά την οποία δεχθήκαμε έως και ύβρεις και απειλές από την πλευρά των κατηγορουμένων, εμείς, η οικογένεια του Παύλου Φύσσα, αναμετρηθήκαμε κατά πρόσωπο με το τέρας του ναζισμού και σταθήκαμε όρθιοι. Η ώρα της απόφασης έφτασε. 7 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 11.00. 7 μαρτυρικά χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου, για εμάς η συνολική καταδίκη της ηγεσίας της εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ είναι μονόδρομος. Την ημέρα της απόφασης καλούμε όλο τον κόσμο που στάθηκε δίπλα μας στο δικαστήριο όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλους όσους δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα να έρθουν, στις 7 Οκτώβρη να είναι έξω από την αίθουσα του Εφετείου".

▪️Η οικογένεια του Παύλου
.Μάγδα
.Παναγιώτης
.Ειρήνη.



_____________________________________________________ 

Παρακαλώ κοινοποιήστε!


#δεν_ειναι_αθωοι  #οι_ναζι_στη_φυλακη

2 σχόλια:

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.