Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Είμαστε όλοι σε Καραμπίνα #covid19



    Να το πάλι. 

Τα μέτρα κι οι περιορισμοί υπολογίζεται διεθνώς να κρατήσουν ως πολύ μετά το νέο έτος άρα η παγκόσμια οικονομική ύφεση είναι αναπόφευκτη.

Αυτά από τη μια. Κι από την άλλη, παράλληλα έρχονται τα άλλα τα ανεγκέφαλα με θεωρίες ότι συνωμότησε ο Μπιλ Γκέιτς με τους πολιτικούς της γης για να μας κλείσουν σπίτι και να κλείσουν τα μπιτσόμπαρα. 

Με το γνωστό παραλογισμό των συνωμοσιολόγων της  ημιμάθειας οι ίδιοι που διαδίδουν ότι ο Γκέιτς κι οι Κινέζοι έφτιαξαν τον ιό για να μας κλείσουν μέσα ή να μας σκοτώσουν είναι οι ίδιοι που αμφισβητούν την ύπαρξη του ιού κι επαναστατούν κατά της μάσκας. 

H μάσκα, η μπούρκα, το fullface δυσκολεύει την αστυνόμευση, διευκολύνει εγκληματίες και ‘τρομοκράτες’. Όχι; Τι άλλαξε και ξαφνικά ο Μπιλ Γκέιτς ξοδεύει τα εκαμτομμύρια και το χρόνο του για να κρύψουμε εμείς τα προσωπάκια μας αχρηστεύοντας νόμους που ψηφίστηκαν με μεγάλη αντίδραση του κοινού τα τελευταία χρόνια;

Αλλά τι να πεις; Έχω ένα φίλο που δεν κόλλησε από τον 

ασυμπτωματικό γιό του και με ενημέρωσε πανευτυχής ότι η πρέζα είναι αντίδοτο. 

Να συζητάς  με κάποιους είναι μάταιο. 

Γι αυτό μάζεψα εικόνες και σχόλια, τουλάχιστον να γελάμε.





Vicattos Liveris

Μας κλείνουν μέσα και μας φιμώνουν για να μην αντιδράμε μου είπε σήμερα η γειτόνισσα, η κυρία Αμαλία που έχει να βγαλει την  παντόφλα από το σεισμό του '99.

 

 

Eleftheria Meto

Η μέρα που η περιπτερομπυρα στο παγκάκι που χωράει δύο άτομα θα θεωρείται πιο επικίνδυνη από το κόκκινο ημίγλυκο που χώνει με το ίδιο κουτάλι ο παπάς σε 150 στόματα, είναι η μέρα έχουμε χάσει επισήμως τη μάχη με τους ηλίθιους. Παίξαμε και χάσαμε, είναι αήττητοι






Edouardos Ntinias

Η χρήση της μάσκας με σκοπό τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού, συνδέεται με το bonum commune communitatis του Ακινάτη . Ό,τι ωφελεί το ευρύτερο περιβάλλον μας, κατ’ επέκταση είναι ωφέλιμο και για εμάς τους ίδιους. Είναι μια πρόκληση, όπως και να το προσεγγίσει κανείς.




 

 .alphanews.live

Ως "εργαλείο του διαβόλου" χαρακτηρίζει τη χρήση μάσκας ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος με αφορμή την υποχρεωτική χρήση της στους περισσότερους κλειστούς χώρους στην Ελλάδα και προτρέπει τους πιστούς να εισέρχονται στους ναούς χωρίς να τη φοράνε.

 

«Η εποχή του Αντιχρίστου πλησιάζει και εμείς την προγευόμεθα» σημειώνει, προσθέτοντας απευθυνόμενους στους πιστούς πως «κάθε απόγευμα να πηγαίνουμε στο Ναό ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ και να ψάλλουμε την Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο!»

 

Η μάσκα πρόσθεσε «το εργαλείο του Διαβόλου, κυριαρχεί τώρα πλέον παντού".

 

Ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος είπε επίσης ότι «τα μέτρα, οι μάσκες, οι αποστάσεις και οι απαγορεύσεις, γενικότερα οι σχετικές οδηγίες του κ. Χαρδαλιά, της κας Κεραμέως και των λοιπών Κυβερνητικών Στελεχών ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ!».


 

Elena Akrita

Ο Χρυσοχοΐδης στέλνει στον εισαγγελέα όσους συνωμοσιολογούν δημοσίως για τον κορονοϊό. Λογικά ξεκινάει από τους παπάδες.






Το πουλακι Τσιου 

6 Χρόνια Ιατρική , 1 Χρόνο Αγροτικό , 5 Χρόνια Ειδικότητα , 1 χρόνο Μεταπτυχιακό , 3 Χρόνια Διδακτορικό , 25 χρόνια Καθηγητής Πανεπιστημίου , Δεκαδες Ιατρικα Συγγράματα , Παμπολλες επιστημονικες ερευνες , του εξηγεί του αλλουνου με απλά λογια γιατί πρέπει να φοράει μάσκα σε κλειστούς χωρους και ο αλλος σχολιαζει από κάτω.....

«Μπεεεεε....»

Η καταγωγή των ειδών επιβεβαιώνεται σε όλο της το μεγαλείο ακόμη μια φορά.....

Από τον Homo Sapiens στον Homo PANIVLAKAS....



















 «Εργαλείο του διαβόλου» η μάσκα, λέει ο Αμβρόσιος

https://www.alphanews.live/greece/ergaleio-toy-diaboloy-i-maska-leei-o-ambrosios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.