Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Ο θάνατος του «Πατριώτη»: #GravySeal

 

Ένας πατριωτικός θάνατος.

 

Για κανένα θάνατο δε χαίρομαι. Μα πλάι στον άδικο χαμό του αστυνομικού που έκανε το καθήκον του δε γίνεται να μη μάς διασκεδάσει η κωμικοτραγικότητα του τρόπου θανάτου  αυτού του Πατριώτη.

 

Ο Kevin Greeson, 55 ετών από Athens της Alabama, που έγραφε πως δε θα πεθάνει δίχως μάχη και φωτογραφιζόταν στο σαλονάκι του πάνοπλος πλάι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο (θρησκεία της αγάπης, αγαπάτε αλλήλους κ.λ.) δίχως ίχνος επίγνωσης της ειρωνείας του συμβολισμού.

Φορούσε στο ζωνάρι ένα όπλο taser όταν μπήκε με τους άλλους ακροδεξιούς στο Καπιτώλιο. Όταν σήκωσε τα χέρια να κατεβάσει ένα πίνακα για «ενθύμιο» το taser έστειλε 50000 Volt στα γεννητικά του όργανα και  ο  ήρωας πέθανε από καρδιά.

 

 Διότι άλλο Nany Seal άλλο Gravy Seal.

Έπος;

____________________________________

Συνοδεύω με εικόνες και οφείλω να προσθέσω ότι μετά τις κοροϊδίες η γυναίκα του ανακοίνωσε ότι δεν χτυπήθηκε από το taser στα γεννητικά του όργανα. Η ίδια όμως λέει κι ότι δεν μπήκε ποτέ μέσα στο Καπιτώλιο (μέλος της ορδής που έκλεψε, έσπασε και λέκιασε με κόπρανα το χώρο) πράγμα που διαψεύδουν οι εικόνες. 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.