Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

Ήθος ηγετών με καρδούλες και σταυρουδάκια #25Ιουνίου


Ήθος ηγετών:

Τους σταυρούς στα ψηφοδέλτια τι τους θέλουμε αν οι αρχηγοί κομμάτων δεν τους λαμβάνουν υπ’ όψιν;

Οι υποψήφιοι αναλώσιμοι  μπροστά σε ημετέρους και κολλητούς.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κόβει τους πρώτους σε σταυρούς για να βάλει σε εκλόγιμες θέσεις το Μπιμπίλα και το σύντροφό της. 

Ο Βελόπουλος αντικαθιστά τους πρώτους σε σταυρούς με άλλους πιο δικούς.

 Ο «Νίκη», ακόμα δε βγήκε από το αυγό κι αφαίρεσε κάποιον ελπίζοντας να εκλεγεί ο κολλητός του.


   Ντόμινο αποχωρήσεων από υποψήφιες της Πλεύσης Ελευθερίας που καταγγέλλουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Όλγα Δάλλα, Μαργαρίτα Καζάκου, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Δημήτρης Κολοκοτρώνης, Νίκη Μπουραζάνη, Χρήστος Λάμπρου, που έφεραν χιλιάδες ψήφους, αποχώρησαν και επιτέθηκαν στην επικεφαλής του κόμματος κατηγορώντας την. 

 Η  Όλγα Δάλλα, νομικός, στις εκλογές του Μαΐου, αναδείχθηκε πρώτη σε σταυρούς (6.168) στην εκλογική της περιφέρεια δίνοντας δηλαδή μεγάλη βοήθεια στην Πλεύση  Ελευθερίας που η «προπονητής» της (όπως αυτοαποκαλέστηκε η ηγέτις)  αποφάσισε να την αντικαταστήσει με το αμόρε της. Αγνωμοσύνη, αμετρέπια, ματαιοδοξία, συμφέρον; Χαρακτηριστικά που καθιστούν επικίνδυνο το άτομο για θέσεις εξουσίας. 


Να το ξαναπούμε πως δεν ψηφίζουμε lifestyle; Πως ούτε τα ράσα ούτε οι φουστάνες με τα κλαρωτά δεν  αρκούν και πως τα συμβολάκια- από σταυρούς ως καρδούλες- δεν είναι ενδείξεις πολιτικών ικανοτήτων; 

Να το ξαναπούμε ότι πολιτικός που καβαλάει καλάμι κι ακόμα πριν καλά-καλά ορκιστεί χώνει ημετέρους, για το καλό όλων μας θα έπρεπε να μείνει έξω από τη Βουλή; 


Φέρνω δηλώσεις με την ευχή να βάζαμε μυαλό..




Ολγα Δάλλα

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις…ήρθε η προδοσία. 

Πριν μπει στη Βουλή, άρχισε τις εκκαθαρίσεις.

Τέλος λοιπόν στην πολιτική μου «καριέρα»!

Ήθος, Αξιοκρατία Δικαιοσύνη Δημοκρατία/Η φωνή των πολιτών στη Βουλή/Λαϊκή Κυριαρχία τονίζονται στη Διακήρυξη της Πλεύση Ελευθερίας.

Και ήταν όλα ΨΕΜΑΤΑ …

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou αποφάσισε και διέταξε να πεταχτεί η ψήφος σας στα σκουπίδια προκειμένου να διορίσει τους ημέτερους.

Παίρνω λοιπόν την ευθύνη που μου αναλογεί

Αποχωρώ από αυτό το έκτρωμα που έχει το θράσος να αυτοαποκαλείται κίνημα 

Ζητώ συγνώμη από όλους τους συμπολίτες μου που με στήριξαν. 

Δεν μπόρεσα να ανταπεξέλθω στη φαυλότητα…

Κοινοποιήστε ελεύθερα.

 



Chryssa Diamantopoulou

Ας πει κάποιος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou ότι ο προπονητής επιλέγει την ομάδα ΠΡΙΝ από την έναρξη του αγώνα ενώ κατά τη διάρκειά του κάνει αλλαγές. Αυτούς που δεν «τραβάνε» αλλάζει Ζωίτσα όχι αυτούς που έρχονται πρώτοι και βάζουν τα γκολ. 

Στον πάγκο Ζωή άφησες τη Δημοκρατία τη Δικαιοσύνη, την Ηθική και τη Λογική. 

Ήξερες πολύ καλά κι εσύ και ο προπονητής μας Spilios Zacharopoulos με τον οποίο προφανώς μοιράζεστε αυτά τα ευφυολογήματα, να με ρίξετε στη μάχη των σταυρών… Ούτε οι ίδιοι δεν το πιστεύατε πως θα σας ψηφίσουν τέτοιοι που τελικά είσαστε. Δόλωμα με βάλατε. Σταματήστε να προκαλείτε. Έγινε η δουλίτσα σας. Τέλος.

Αλλά έτσι είναι.. όταν μπλέκεις με τα πίτουρα σε τρώνε οι κότες.

 

Αποσύρω την στήριξη μου στην Πλεύση Ελευθερίας και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ανέφερε το πρώην στέλεχος και πρώτη σε ψήφους στη Β' Θεσσαλονίκης, Νίκη Μπουραζάνη.




Νίκη Μπουραζάνη

Αποσύρω την στήριξη μου στην Πλεύση Ελευθερίας και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου - Zoe Konstantopoulou. Είχα την εντύπωση ότι υποστήριζα μια γυναίκα με αξίες και ηθική, η οποία όμως πράττει ακριβώς με τον αντίθετο τρόπο, όπως φαίνεται. Παραβλέποντας εντελώς την στραυροδοσία των εκλογών της 21ης Μαϊου, εξέδωσε τις λίστες για τις επόμενες εκλογές, στην ουσία, "διορίζοντας ημέτερους". Αυτές οι πράξεις δεν συνάδουν με αυτά που προασπίζεται η διακήρυξη της Πλεύσης Ελευθερίας, περί δημοκρατίας, αξιοκρατίας, ήθους και δικαιοσύνης. Παραθέτω παρακάτω τα αποτελέσματα της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου και το νέο ψηφοδέλτιο.





Elena Akrita 

#Αγάπημόνο ♥️. Υποψήφιοι ο ένας μετά τον άλλον εκδιώκονται από την - όχι και τόσο ούρια, όπως προκύπτει - Πλεύση Ελευθερίας. Οι πρώτοι σε σταυρούς εκπαραθυρώθηκαν για να δώσουν τη θέση τους στο «παρεάκι» της αρχηγού τους, όπως οι ίδιοι το αποκαλούν. 

«Έκτρωμα» χαρακτήρισε το κόμμα, υποψήφια που ήρθε πρώτη, πλην όμως ευρέθη εκτός με διαδικασίες συνοπτικότατες και δημοκρατικότατες.

Η γλυκιά Ζωή θα βάλει λέει τον σύντροφο της κ. Διαμαντη Καραναστάση και «λίγους καλούς φίλους» σε εκλόγιμες θέσεις. Τους διωγμένους κακήν κακώς θα τούς αποχαιρετίσει σχηματίζοντας με τα χέρια της μια τρυφερή ζουζουνένια καρδούλα ❤️💜💙💖

Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Αγάπη μόνο 😍🥰💝💘👨‍❤️‍👨

Υ. Γ. Καλά θυμάμαι ότι ο κ. Σπύρος Μπιμπίλας είχε δηλώσει πως κι εκείνον θα τον βάλει σε εκλόγιμη σειρά, χωρίς όμως να διώξει κανέναν από τους εκλεγέντες;

 

 


Poseidonas Giannopoulos

Δεν γνωρίζω την κυρία Όλγα Δάλλα αλλά το να καταφέρει να ξεπεράσει (με μικρό κόμμα δε) τις 6000 σταυρούς στον Νότιο Τομέα είναι ΑΘΛΟΣ! Και με το δίκιο της διαμαρτύρεται όταν την πετάει εκτός η Ζωή #Κωνσταντοπουλου για να βγάλει βουλευτή τον Σ. Μπιμπίλα!



#Πλευση_Ελευθεριας #Κωνσταντοπουλου #εκλογες_25_Ιουνιου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.