Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Αγανακτισμένοι στη Μύκονο: Κυριακή Δεύτερη


      
Αγανακτισμένοι στη Μύκονο, δεύτερη Κυριακή κι αγαπητοί μου  αναγνώστες σας έχω τα πανώ μας (δύο αυτή τη φορά!) και λίγες φωτογραφίες. Όπως θα παρατηρήσατε δεν είμαι σπουδαία φωτογράφος. Εύχομαι να υπάρξουν καλύτερες κι όπως την άλλη φορά αν γράψω κάτι σχετικό αργότερα (που εύχομαι όχι) να μη χρειαστώ τις δικές μου.




             Ωστόσο σας παραθέτω τις κάτωθι επειδή:



1. Αποδεικνύουν πως απαρνηθήκαμε παραλίες, κονσέρτα, ψάρια και ποτά καθώς και το θαυμάσιο απόγευμα.





2. Αποδεικνύουν πως είχαμε όντως τα δύο (2) πανώ που σας έλεγα.











3. Αποδεικνύουν πως η μικρή εκλεκτή ομάδα μας περιλαμβάνει δείγμα από όλες τις κοινωνικές τάξεις (προσέξτε αξεσουάρ).









 4. Αποδεικνύουν πως η μικρή εκλεκτή ομάδα μας περιλαμβάνει δείγμα από όλες τις ηλικίες.








  






















5. Απόδεικνύουν πως η μικρή εκλεκτή ομάδα μας περιλαμβάνει Φρικιά και Σκύλοι [και όχι, η αιτιατική δεν είναι γιά sic, είναι το κυκλαδίτικο ιδίωμα κατά το "έχω πόνοι και καημοί" του Βαμβακάρη].










6.  Αποδεικνύουν πως παραμείναμε στις επάλξεις με σκυλιά και τέκνα, κάτω από τη μαρμαρωμένη Μαντώ Μαυρογένους ώσπου δε φαίνεται τίποτε στις φωτογραφίες που έβγαλα.





7. Αποδεικνύουν επίσης πως έχουμε τους πιό ευγενικούς, κοινωνικά ευαίσθητους και Αγανακτισμένους οδηγούς ταξί. Διότι όσα βλέπετε διαδραματίστηκαν στην πιάτσα τους κι όχι μόνο δε διαμαρτυρήθηκαν μα μας διευκόλυναν τόσο που μόνο σε μία (αργότερα και κάπως παράμερα) θα διακρίνετε ταξί στον τόπο της Συγκέντρωσης.




Τα ανωτέρω ελπίζω να αποδεικνύουν λοιπόν πως στον τόπο της Απωλείας που εσείς έρχεστε γιά να πιείτε και να οργιάσετε κατοικούν άνθρωποι σοβαροί και υπεύθυνοι και αλτρουϊστές και Αγανακτισμένοι όσο και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι (ή τουλάχιστον οι Ευρωπαίοι που συμπεριλαμβάνονται στα περιβόητα PIGS―μεταξύ των οποίων εύχομαι ολόψυχα να παραμείνουμε, διότι το αντίθετο τρέμω και να το σκεφτώ).


ΥΓ1 Αποδεικνύουν επίσης τι διακριτικοί που είμαστε εμείς οι συγγραφείς διότι αν ήμουν φωτορεπόρτερ (εκτός του ότι θα είχατε καλύτερες φωτγραφίες) θα βλέπατε περισσότερους που σεβόμενη το προσωπικό δεδομένο ότι δεν τους έχω ρωτήσει αν θέλουν, δεν ποστάρω τις φωτογραφίες τους.


ΥΓ2 Αποδεικνύουν επίσης πως δεν έχω (ακόμα) τέλεια γνώση της ορίζόντιας στοίχισης εικόνων αλλά μην το κάνουμε και θέμα, πάλι καλά να λέτε που κάνω τόσο κόπο την πρώτη ασέλινη βραδιά με πυγολαμπίδες (που όχι, δε θα σας τις φωτογραφίσω).

✪✪✪

3 σχόλια:

  1. Μπράβο στους Μυκονιάτες,σε όσους συμετείχαν και σε σένα για το ρεπορτάζ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλή η ανάρτηση, μιά χαρά και οι φωτογραφίες. Μα περισσόττερο μου άρεσαν τα σχόλια τους. Αυτό το "Σκύλοι και φρικιά" !!!!!!
    Να΄σαι καλά Δάφνη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλημέρα. Σου έστειλα μερικά αγανακτισμένα ευρώ - έσκασαν πια εδώ και λένε "γιουρούσι επανάσταση! θα πάμε στο νησί!!"
    πάω να κάμω μαμ. -να μαγειρέψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.