Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Κακορίζικη, kataramenh



«Τζάμπα σε στοκεριάζω;» μου έγραψε κάποιος και γέλασα μα θυμήθηκα τον καιρό που είχα ένα stalker και αν ήμουν πιο άτυχη δε θα ήμουν ακόμα εδώ να σας γράφω. Είναι μυστήρια ψυχολογικά η στιγμή που ή αδιαφορία του ερωτικού αντικειμένου κι η ζήλια πληγώνουν τον εγωισμό και ξυπνούν μια άγρια επιθετικότητα. Έζησα όλο το δράμα, από λουλούδια στην πόρτα ως κλούβια αυγά, σκασμένα λάστιχα, νύχτες που μου χαλούσε το αυτοκίνητο για να εμφανιστεί ως δια μαγείας να μου το φτιάξει και, φυσικά, τα αναπόφευκτα τηλέφωνα (που δε σήκωνα) και τα υβριστικά sms. Δε φτάσαμε στα δικαστήρια αλλά έφτασα ως την (άχρηστη) μήνυση και για ένα διάστημα κατέληξα ανέκδοτο στο τοπικό μας αστυνομικό τμήμα.
Μα πάνε αυτά, πέρασαν, μην ανησυχήσετε και τώρα που τα βλέπω εκ του μακρόθεν ελπίζω να σας διασκεδάσω με ένα απολαυστικό βιβλιαράκι που σε greeklish κι ανώνυμο κυκλοφόρησε από 'εκδόσεις Εξαρχείων' και πωλείται '480 λιρέτες Εξαρχείων'.
Είναι 120 sms ενός καψούρη που ήταν και γκαντέμης και του έκλεψαν το κινητό. Ο κλέφτης πέταξε την κάρτα μα τα μη σταλθέντα ήταν αποθηκευμένα στο Nokia που αγοράστηκε αργότερα στην Πλατεία Κάνιγγος.
Ο καψούρης έγραφε σα μανιακός επί ένα χρόνο μηνύματα σε μορφή κατάρας χρησιμοποιώντας ολόκληρο το ονοματεπώνυμο της 'Κακορίζικης' και 'Καταραμένης' Πέννυς Γαλατά με την οποία ήταν ερωτευμένος. Περίπου ίδιες ώρες κάθε μέρα (χαρακτηριστικό και στη δική μου περίπτωση) τον έπιανε η μανία, επί ένα χρόνο, εταξύ των Σεπτεμβρίων του 2005 και 2006.  Από τις κατάρες πληροφορούμαστε πως η Πέννυ Γαλατά τον άφησε και βγαίνει με ένα νεαρό ('to poustraki sou') τον οποίο παντρεύεται η 'axaristi' ενώ ο γράφων ελπίζει να την τιμωρήσει ο Θεός κι ύστερα παραδέχεται πως 'den yparxei dikaiosynh' μα συνεχίζει να καταριέται, κατεστραμμένος οικονομικά κι επαγγελματικά από 'to poutanaki thn paliokariola penny galata'. Του φταίει η Πέννυ, οι γονείς της κι η φίλη της η  xrysa μα δεν ξεκολλά, εμμένει κι επιμένει.
Δεν ξέρω αν η Πέννυ Γαλατά γνωρίζει ότι έφτασε να γίνει tag στο Twitter μα το βιβλίο με όλη του τη βιαιότητα και την απόγνωση ζωντανεύει ωμότατα την κρυφή, συνήθως, πλευρά της καψούρας.
Αν το πετύχετε αγοράστε το. 
Εν τω μεταξύ σας δίνω δείγματα:

Tiskatarath s'olh th zwh sou na eisai palio kataramenh penny galata. Kako psofo esy kai o paliokeratiarhs sou. Na meineis steira, aklhrh kai xhra palio kataramenh. Oti xeirotero uparxei na pa8ete me ton palio poustara sou. Ton katarameno. Kako psofo na exete.


7:43:32μμ, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2005


Den yparxei megalyteros ponos apo to na se prodwsoun. H axaristh penny galata kai xrysa drakopoulou to epra3an se baros mou. De tha dikaiwthw pote. To gnwrizw. Autes de 8a logodothsoun pote gia to kako pou ekanan. Na tis kynhgaei to kako se olh th zwh tous. Axaristes.
7:21:54 Παρασκευή 16 Ιουνίου 2006
________________________

Εικόνα: σκαναρισμένο το βιβλιαράκι που έχω σπίτι.

Ο Thomas στο σχόλιό του μου υπενθύμισε και την άλλη περίπτωση της Εμμανουέλας Αγγουράκη που ο δικός της καψούρης έκανε τις κατάρες Graffiti. Καμαρώστε τα έργα του: avsite
Προσθέτω: Ο σύνδεσμος πια δε λειτουργεί, τον κατέβασαν. Για την υπόθεση 'Εμμανουέλα Αγγουράκη' συνέντευξη:https://www.vice.com/gr/article/emmanouella-aggouraki
και: http://thess.gr/blog/4634 .

33 σχόλια:

  1. Πρώτα η Εμμανουέλα Αγγουράκη, τώρα η Πέννυ Γαλατά...τα κρούσματα πληθαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α.. ναι.. είναι κι η Εμμανουέλα Αγγουράκη!
      Αυτά παθαίνουμε αγαπητέ μου Thomas..
      (καλά που τη γλίτωσα...)

      Διαγραφή
  2. Πρέπει να ανοίξω το παλιό κινητό να σας ανεβάσω τι μου έστελνε ένας μουρλός προ τιετίας, αλλά και τι απαντήσεις του έδινα να πεθάνετε στα γέλια. Διήρκησε ευτυχώς μόνο κανά μήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Μα τι φταίει η κοπέλα για τη μανία του άλλου;
      Σε όλους μπορεί να συμβεί Μαρία...

      Διαγραφή
    2. Πάντα οι γυναίκες φταίνε!!!!
      Μπουαχαχαχαχαχαχα!

      Διαγραφή
    3. Ή... πώς το κάνεις εκείνο το άλλο Tommy μου; ΜΠΛΟΥΕΡΚ!!!
      (Btw καιρό έχεις να γράψεις...)

      Διαγραφή
  4. eixes ki esy dafnh mou istories me anissoropo;panagia vohtha,eidika an o allos einai psyxakias me emmones.to zhsa ki afto se mikroterh hlikia kai den hksera pws na to diaxeiristw.drama sou lew...ta filia mou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ Ελένη μου;
      Είδες που με το βιβλίο ανακαλύψαμε πως δεν είναι τόσο σπάνιο;

      [Τώρα γελάω αλλά με έφτασε ώς την τρέλα..}

      Διαγραφή
  5. Χαχα..είναι να μη σου τύχει ο ψυχάκιας...βρε την καημένη την Πέννυ Γαλατά..
    Μπορεί να γελάω, αλλά τις περισσότερες φορές αυτές οι περιπτώσεις μόνο για γέλια δεν είναι...δυστυχώς κυκλοφορούν πολλοί τρελοί εκεί έξω..
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ περισσότεροι απ' ό,τι φανταζόμαστε.. Η καψούρα είναι ψυχωσική κατάσταση..
      Και δεν είναι μόνο άνδρες. Είχα παλιά μια φί΄λη που σκαρφάλωνε φωταγωγό με μαχαίρι στο στόμα για να τον παρακολουθήσει..

      Διαγραφή
  6. Χαχα! Στα "νειάτα" μου έχω υπάρξει κι εγώ μοιραία! Αφού είμαστε ακόμα εδώ καλά είναι! Τι καφρίλα όμως να εκδώσεις ένα βιβλίο τόσο αδούλευτο και να είναι και ο πόνος του άλλου, που είναι ανυποψίαστος. Εγώ θα έψαχνα να τον βρω με τη Βικυ Σταυροπούλου! Αχαχα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ;
      Δες πόσες μαζευτήκαμε...

      Πρέπει να άλλαξε όνομα η Πέννυ Γαλατά (κι η Εμμανουέλα Αγγουράκη, πιο πρόσφατα).
      Διότι όντως, σωστά το είδες, τους κατηγόρησαν για τη δημοσίευση..

      Διαγραφή
  7. Συμφωνώ απόλυτα με τη Georgina: καφρίλα να εκδίδεις κάτι τόσο προσωπικό κι ας είναι αστείο στα μάτια μας!
    Αχ δεν θα'θελα με τίποτα να με λένε Πέννυ Γαλατά!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι άγριο και κατηγορήθηκαν πολύ γι αυτό.
      Και σου ομολογώ iris πως αυτό σκεπτόμουν και δε σας τα είπα μήνες τώρα που το έχω διαβάσει. Μα πια, αφότου έγινε tag και στο Twitter (άρα σε λίγο θα την πούν κι οι τηλεαριστοφάνηδες) σκέφτηκα πως το ξέρει ήδη η κοπέλα και το αντιμετώπησε..

      Διαγραφή
  8. Χαχαχα! ΟΚ δεν νιώθω καθόλου άσχημα τώρα. Τουλάχιστον οι δικές μου κατινιές είναι διαδραστικές και σύντομες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρηγοριά να βλέπουμε χειρότερα αγαπητέ μου Ben ― ανκαι σ΄έσένα κατινιές δεν έχω δει..

      Διαγραφή
  9. ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν υπάρχει το συγκεκριμένο βιβλίο χαχαχαχα! Ρε συ πώς λέγεται να πάω να το πάρω;

    Υ.Γ. Μαλακία.Δεν κράτησα το δικό μου Nokia να εκδόσω τρίτομο.Πρώην γκόμενος-αρραβωνιάρης που επί εννέα χρόνια (εννέα χρόνια ναι!) έστελνε sms μέχρι και ότι πέθανε και να πάω στην κηδεία του, μετά έστελνε αρκουδάκια από αυτά με τα σημεία στίξης που έβγαιναν στις οθόνες των Nokia, μετά ότι με είδε με τον τάδε στο τάδε μέρος (και είχε δίκιο, προφανώς με παρακολουθούσε) και όταν άλλαξα φυσικά αριθμό κινητού έπαιρνε στο σταθερό και γρατζούναγε μία κιθάρα κλαίγοντας (αν υπήρχε το youtube τότε θα είχε πλουτίσει). Εν τω μεταξύ είχε προχωρήσει κανονικά τη ζωή του, είχε κάνει άλλη σχέση με την οποία θα παντρευόταν κιόλας και σκάει μια μέρα απροειδοποίητα στο σπίτι με λουλούδια για να μου πεί το κορυφαίο "Είναι ο πεθερός μου εδώ δίπλα στο νοσοκομείο και είπα να περάσω να σου πω ότι είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί σου". Σταμάτησα να δέχομαι καταιγισμό σουρεαλισμού όταν παντρεύτηκα και άλλαξα σπίτι οπότε και να παίρνει τηλέφωνο θα κάνει καντάδα στον πατέρα μου! ;p -τί μου θύμισες πρωί πρωί χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να 'το Κίρκη μου..
      ανακαλύπτω πως το φαινόμενο είναι πιο συνηθισμένο απ' ό,τι νομίζαμε..

      Το βιβλιαράκι Ανώνυμου: kakorizikh κυκλοφορεί στις εκδόσεις ΤΟΠΟΒΟΡΟΣ και «διατίθεται μόνο στην περιοχή Εξαρχείων, Αθηνών προς 480 λιρέτες Εξαρχείων». (€4, το πήρα από το βιβλιοπωλείο Εκδότη φίλου μου που έχουν και τα δικά μου (και άλλα τρελά): ΦΑΡΦΟΥΛΑΣ, Μαυρομιχάλη 18).

      Διαγραφή
  10. μπεστ σελλερ θα γινει δε το συζητώ! χάχα
    σε καθε ζωη υπαρχει ενας καψουρης κατινα, και να σου πω και κάτι
    στην καψουρα και στον πολεμο ολα εποτρεπονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως το λες Άσωτε, καψούρα και πόλεμος δε διαφέρουν παρά σε μέγεθος..
      Καλό απόγευμα..

      Διαγραφή
  11. Ρε τι γίνεται τελικά στον κόσμο...Δώσε πόνο!Τώρα και με την κρίση σε όλα τα επίπεδα δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα τα παίξουμε εντελώς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν μπορώ να γελάσω... Με έπιασε κρύος ιδρώτας και μόνο που το διάβασα....μνήμες...που δεν ξέρω αν ποτέ θα ξεχάσω... ένα μόνο μπορώ πια να πω...
    Κανείς και το εννοώ, ΚΑΝΕΊς, δεν ξέρει τι θα πει στ' αλήθεια η λέξη ΦΟΒΟς, αν δεν σε έχει ταλαιπωρήσει ως εκεί που άλλο δεν παίρνει, ένας ψυχοπαθής, σαν αυτούς τους τύπους. Να σας θυμήσω επίσης, οτι αυτές οι κοπέλες στάθηκαν τυχερές: ζούνε. Άλλες όμως, όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και βέβαια είναι σοβαρό Εva μου,
      γι αυτό είπα και τη δική μου ιστορία. Και βλέπεις, με την ευκαιρία, πόσες παραδέχονται πως το έχουν περάσει;
      Μόνο ένας άνδρας απόρησε...
      Κάτι λέει αυτό.
      Κι αν θυμάσαι, το Φόβο συνοδεύει κι η ντροπή για το ρεζιλίκι. Καλό είναι να τα λέμε.

      Κι επίσης καλό είναι να τα γελοιοποιούμε διότι υπάρχουν κι άλλες που τα συγχωρούν (όπως και τη βία) παρεξηγώντας τη μανία για αγάπη. 'Πόσο σε θέλει!!" θαύμαζε το 'πάθος' του μια φίλη που πικραινόταν πως σ' εκείνη δε συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο- το φαντάζεσαι;

      Γέλα λοιπόν. Να έχουμε δύναμη να τα ξεπερνάμε.

      Διαγραφή
  13. Α, τελικά είναι πολλοί!!!

    Ευτυχώς που όταν μου συνέβη εμένα κάτι παρόμοιο, δεν υπήρχαν κινητά! (Σχετικό το "ευτυχώς", είχα γίνει ρόμπα στη γειτονιά... αλλά το προτιμούσα, από το να κλειστώ στο σπίτι μου. Επίσης, τον καημό του είχαν μάθει κι ένα σωρό λεωφορεία και τρόλεϊ -στα οποία επέβαινα η... αχάριστη και μ' ακολουθούσε κι εκεί!)
    Τώρα, γελάω... Πέρασαν χρόνια για ν' αρχίσω να γελάω μ' αυτό(ν), πάντως...

    Άσχετο: H xrysa drakopoulou, τι ρόλο έπαιξε και γιατί τ' ακούει κι αυτή;!!!

    Καλημέρες!!! ❀~✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχίζω να πιστεύω Ιωάννα που κρύβεται ένας τέτοιος μέσα στους περισσότερους ανθρώπους.
      Τη xrysa drakopoulou φίλη της εμφανίζεται στη μέση περίπου, τη συνάντησε τυχαία κι είτε του είπε αλήθειες που δεν του άρεσαν, είτε της έδωσε μήνυμα π[ου νομίζει πως δεν έδωσε...

      Εξ άλλου στην ανδρική ερωτική κουλτούρα πάντα φταίνε οι φίλες της κι η μάνα της..

      Καλό σου απόγευμα!

      Διαγραφή
  14. Όμως ρε παιδια αυτη η Πέννυ Γαλατα...τι ακουσε η δύσμοιρη; τι καταρα εφαγε...η δόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά οι κατάρες του έπιασαν; Την ξεφτίλισε στο πανελλήνιο.
      Έξυπνη παρατήρηση Coula,
      Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  15. Βάλε με νου σου τώρα καθηγήτρια στην Καρδίτσα (δεν γνωρίζω ντόπια ή από μετάθεση) που ο stalker της είναι αστυνομικός. Εν ενεργεία. Κουβαλάει δηλαδή όπλο. Η γυναίκα εννοείται ότι πήγε στην αστυνομία, και οι συνάδελφοί του εννοείται ότι τον καλύπτουν. Εγώ, που είμαι και άρρεν, και όταν τ' άκουσα φρίκαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που φρίκαρες (σόρυ αλλά με χαροποιεί- μια κι είσαι άρρεν..
      Μα φρίκη, σε τι φόβο θα ζει η κοπέλα..

      7 στις 10 γυναίκες παγκοσμίως έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση (φέτος, κατά τον ΟΗΕ).
      Ημέρα της Γυναίκας ξημερώνει..

      Διαγραφή
  16. Απαπαπα! ευτυχώς που έχουμε χιούμορ.. (όχι όλοι αλλά αρκετοί)!
    Εποχή blogging, έκανα δυο τεράστια λάθη, πρώτα ν' ανεβάσω στο blog μου, ένα γράμμα μια "φίλης" που μου εξιστορούσε πόσο δυστυχισμένη είναι που ερωτεύτηκε έναν παντρεμένο (τον γνώρισε μέσα από το internet)... και ένα άλλο ποστ, (εντελώς χιουμοριστικό), για μάγια και ξόρκια...
    Έτσι ανακάλυψα, μέσα από τις λέξεις κλειδιά στο blog μου, πόσοι ψάχνουν για μάγια ή για να χωρίσουν ζευγάρια!
    Πχ: την περασμένη βδομάδα, είχα 30 views για ξόρκια και μάγια και 48 views με: "Πώς να χωρίσω παντρεμένο", "τι κάνω για να μ' ερωτευτεί παντρεμένη", "με θέλει μόνο για σεξ γιατί αγαπάει την γυναίκα του" κλπ κλπ!!!
    "Ο ανθρώπινος πόνος είναι απέραντος", έγραψε ο Σαρτρ, γιατί στη βάση όλων αυτών είναι η δυστυχία!
    Καλήμερα Δάφνη!


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.