Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Ασυνόδευτη ταξιδεύει η ηρωίνη― ‪#Noor1 (εικόνες-σχόλια) #noor1

‪#Noor1 ‪#Μαυρικος  ‪#mavrikos Μαφία ‪#Μαρινάκης 



Πώς λέμε ότι αν σκοτώσεις δυό-τρεις είσαι φονιάς μα αν σκοτώσεις εκατοντάδες είσαι πολιτικός; Έτσι γίνεται και με τις απαγορευμένες ουσίες. Αν διακινείς γραμμάρια είσαι έμπορος αν διακινείς τόνους είσαι αθώος.
Μα δε θα πω πολλά. Ασυνόδευτοι φαίνεται ότι ταξίδευαν 2 τόνοι ηρωίνης που βρέθηκαν στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο φορτίο που έχει πιαστεί στην Ευρώπη κατασχέθηκε σε βίλα εφοπλιστή κι αναμεμειγμένος είναι αθλητικός παράγων αλλά και οι απολύτως προφανείς ύποπτοι όπως ο καπετάνιος και το πλήρωμα του ιστορικού πλέον Noor1.
Δολοφονίες μαρτύρων και καθυστερήσεις κατέληξαν σε μια πρωτοφανή δικαστική απόφαση.

Κατά τη συνήθεια του ιστολογίου σας φέρνω την είδηση και ακολουθεί συλλογή σχολίων από το Διαδίκτυο μαζί με διασκεδαστικές εικόνες.

Χαρείτε τα!




Μόνη της φαίνεται να αποφάσισε να έρθει η ηρωίνη του Noor 1 από τα Αραβικά Εμιράτα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τη σχετική δικαστική απόφαση. Eνάμιση χρόνο (και κάμποσους τυχαίους θανάτους) αργότερα, έρχεται προς το τέλος της η εκδίκαση της υπόθεσης Noor1.luben.tv/



Απόφαση που ανατρέπει την εισαγγελική πρόταση εξέδωσε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τους κατηγορούμενους στη δίκη του Noor 1 καθώς όπως φαίνεται οι 2,1 τόνοι ηρωίνης έφτασαν στην Ελλάδα σχεδόν ασυνόδευτοι


Συγκεκριμένα το δικαστήριο καταδίκασε μόνο των Γιώργο Μπουρδούβαλη και τον Ευθύμη Γιαννουσάκη ως απλά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και τρεις κρατούμενους τουρκικής καταγωγής.
 
Ο Αιμίλιος Κοτσώνης αθωώθηκε λόγω αμφιβολιών για ένταξη και συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ κατηγορείται μόνο για απλή συνέργεια στην διαμετακόμιση της ηρωίνης όπως και οι Παναγιώτης Φάρος και Βασίλειος Κουρούβανης.
 
Αθωώθηκαν επίσης ο ιδιοκτήτης του Noor 1 Παντελής Καλαφάτης και οι υπόλοιποι 16 κατηγορούμενοι.
 
Έτσι, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων δέχτηκε ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση αλλά δεν απάντησε στο ποιος ήταν ο αρχηγός και έφερε την ηρωίνη στην Ελλάδα.
 
Πριν την έναρξη της διαδικασίας, δεν επετράπη η είσοδος των δημοσιογράφων στην αίθουσα, κάτι που τελικά έγινε με 20 λεπτά καθυστέρηση.
 

Η αρχική πρόταση της εισαγγελέως

Η απόφαση τελικώς ανατρέπει την πρόταση της εισαγγελέως, Μαρίας Τρουπή, σύμφωνα με την οποία:
 
 «Εχουμε να κάνουμε με διεθνούς εμβέλειας εγκληματική οργάνωση. Με δομή ομάδας, με απόλυτη ιεραρχία, με διακριτούς ρόλους και συντονισμένη δράση που επιδίωξη τη διάπραξη περισσότερων κακουργημάτων περι ναρκωτικών, άγνωστων τεράστιων ποσοτήτων, που ήταν τουλάχιστον 2,1 τόνοι ηρωίνης. Η εγκληματική οργάνωση συγκροτήθηκε στον Πειραιά κι εκεί μετείχαν: Κοτσώνης, Γιαννουσάκης, Μπουρδούβαλης, Καλαφάτης, Κουρούβανης, Φάρος, ο αποθανών Μπασκάλ κι άλλα άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα. Αυτοί σε κοινή δράση οργάνωσαν κι έθεσαν σε εφαρμογή το ταξίδι του Noor1, από το Αντμάν στην Ελλάδα κι από εκεί το φορτίο του θα πήγαινε σε Ολλανδία, Βέλγιο, Μ.Βρετανία κι αλλού.
 
Για την οργάνωση και την εκτέλεση του ταξιδιού έγινε προσεγμένη προετοιμασία που διήρκεσε μήνες κι ο καθένας βρισκόταν πάντα σε συνεννόηση με τους υπολοίπους. Ο Κοτσώνης από το Νοέμβριο του 2012 βρίσκεται πίσω από κάθε επιχειρηματική κίνηση που σχετίζεται με το Noor1 και είχε πάντα επαφή με το εν λόγω πλοίο. Τον Σεπτέμβριο του 2013 ίδρυσε την εταιρία Arab Waves, πάντα στο πλαίσιο της εγκληματικής οργάνωσης, ώστε όταν η οργάνωση αποφάσιζε να ενεργοποιηθεί τραπεζικός λογαριασμός για να αγοραστεί το φορτίο, να το έκανε μέσω αυτής της εταιρίας, καθώς απαιτούνταν πολλά εκατομμύρια δολάρια. Η εταιρία τελικά δεν λειτούργησε ποτέ, κάτι όμως που είναι λογικό, αφού πρώτα θα έφταναν με ασφάλεια τα ναρκωτικά και μετά θα έμπαιναν τα χρήματα, για το σκοπό αυτό μάλιστα είχε στείλει ο Κοτσώνης το διαβατήριο του στον Γιαννουσάκη, για να το στείλει αυτός στην πορεία στον πράκτορα στο Ντουμπάι.
 
Όλη αυτή η εγκληματική ομάδα, οι έξι, ο Μπασκάλ και οι άγνωστοι δράστες, πάντα στο πλαίσιο της εγκληματικής οργάνωσης, δημιούργησαν με επιτυχία το σκηνικό μιας νομιμοφανούς ναύλωσης και υποναύλωσης του πλοίου, ώστε να φαίνεται ότι αυτό εκτελεί μία εμπορική δραστηριότητα. Δηλαδή δημιούργησαν συνειδητά ένα προκάλυμμα νομιμότητας για το ταξίδι του Noor1 από τα ΗΑΕ στην Ελλάδα».

Οι θάνατοι κατηγορουμένων

Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο πέθανε ο 32χρονος Ινδός μηχανικός του Noor 1 και τρίτο τη τάξει μέλος του πληρώματος, ο οποίος κρατούνταν στο Αστυνομικό Τμήμα Δραπετσώνας. Ο 32χρονος  φέρεται να αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
 
Μερικούς μήνες νωρίτερα, είχε πεθάνει στις φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενος τουρκικής καταγωγής που εθεωρείτο ένας από τους οργανωτές της διακίνησης ηρωίνης, ενώ επίσης από το 2014 είχαν διαπραχθεί στην Τουρκία και στην Ολλανδία έξι δολοφονίες που σχετίζονταν έμμεσα ή άμεσα με την υπόθεση της μεταφοράς ηρωίνης. the press project 




Δημοτική αστυνομία να έγραφε το μεγαλύτερη ποινή θα είχε φάει.



18 Μαρ 2016 - Η μεταφορά των δύο τόνων ηρωίνης από το Ντουμπάι στην Ελευσίνα με το μικρό δεξαμενόπλοιο «Noor 1» αποκαλύφθηκε στις αρχές του ...Το Βήμα Online

Εσύ νόμιζες πως έχεις
τίποτα κορτάκηδες
ούτε πιτσιρίκια έχεις
μήτε και πρεζάκηδες 





Σήμερα ξύπνησα βαρύς και μόνος, σαν δύο τόνοι ασυνόδευτη ηρωίνη!
Καλημέρα συγκρατούμενοι 


Ο τυχαιος θανατος ενος εκβιαστη ‪#Μαυρικος  ‪#mavrikos

Elikas Η απίθανη σύμπτωση που έκαψε τον Μαυρίκο ξεκίνησε το ταξίδι της εδώ κι έναν χρόνο... ‪#Μαφία ‪#Μαρινάκης ‪#Noor1

"Πίσω από κάθε μεγάλο άντρα, κρύβεται ένα ασυνόδευτο φορτίο πρέζας". Όλοι το ξέρουν αυτό

Παρακατιανοί Αλήτες!
Μη δουν επιτυχημένο αυτοδημιούργητο δεξιό κεφαλαιάρχη αμέσως να πετάξουν τόνους λάσπης!


Θα ήθελα να παρακαλέσω να μην συγκρίνετε τον μακαρίτη Πάμπλο Εσκομπάρ με έλληνες καθότι ο Κολομβιανός έχτισε σπίτια,σχολεία,γυμναστήρια για τους φτωχούς με τα λεφτά της πρέζας και ήθελε μάλιστα να αγοράσει το Δημόσιο χρέος της Κολομβίας,10 δις δολάρια εκείνη την εποχή αλλά δεν τον άφησαν γιατί το χρήμα του ήταν βρώμικο ενώ πχ των τραπεζών είναι καθαρό
Νίκος Ονάσογλου αυτός είναι ο 'Εχομπαρ Στικαστέλλα Μερουμάνες...

Δυό τόνοι ήταν μόνοι τους σε θάλασσα γαλάζια...

ΧΡΙΣΤΙΑ ΕΛΕΝΗ  Δάφνη μου!!!!! μ ακούει κανείς;;; με λαμβάνει;;;; στο Ελλαδιστάν κακούργοι είναι οι δόλιοι οι χρήστες που εξαναγκάζονται να σπρώχνουν μικροποσότητες ηρωίνης για να εξασφαλίσουν τη δόση τους....κακούργοι είναι αυτοί που προβαίνουν σε παραβατικές πράξεις(μικροκλοπές , διαρήξεις , κλπ) για να εξασφαλίσουν τη δόση τους, κάκουργοι είναι αυτοί κι αυτές που κάνουν πεζοδρόμιο για να εξασφαλίσουν τη δόση τους, υποθάλπτοντες της κατάστασης είμαστε εμείς που εργαζόμαστε στα δημόσια θεραπευτικά προγράμματα ...ούτε που να μας φτύσουν...... γραφικοί είμαστε εμείς που φωνάζουμε οτι ο χρήστης ουσιών είναι ασθενής....παράλογοι είμαστε εμείς που λέμε οτι η εξάρτηση είναι χρόνια υποτροπιάζουσα νόσος....... ευηπόληπτοι πολίτες και υπεράνω πάσης υποψίας είναι όλοι αυτοί που αθωωνονται στο όνομα των στόλων τους του χρήματος και των παραθυρονόμων ......Αθώοι είναι οι πάσης φύσεως λαδωματίες και φονιάδες των συνανθρώπων μας με βούλα και σφραγίδα κρατική...... Αθώοι είναι οι υποστηρικτές των αγώνων ενέντια στις εξαρτήσεις ...κατά δήλωσήν τους....οι υπόλοιποι ...εμείς δηλαδή..... είμαστε ένοχοι γιατί τους βάζουμε εμπόδια στον παράνομο πλουτισμό τους..... ένοχοι και μελλοντικοί ισοβίτες γιατί τολμήσαμε να τους κράξουμε.... μ ακούει κανείς;;;;; Αθώοι είναι όλοι αυτοί που πλουτίζουν εμπορευματοποιώντας την ανάγκη του συνανθρώπου μας ........... Απο τη μια τ5ου δίνουν τον ροζ θάνατο κι απο την άλλη δημιουργούν ιδιωτικά προγράμματα απεξάρτησης προς 3000,00 ευρώ το μήνα .....οι ίδιοι ευηπόληπτοι είναι .... με διαφορετικά επίθετα ....αλλά οι ίδιοι ..... ψάξε ψάξε και θα τους βρεις...... ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ
Παντως με το ‪#noor1 εφτασε το μαχαιρι στο φως και χυθηκε απλετο κοκκαλο
Ο Τζάστιν Τρυντώ μόλις απελευθέρωσε και έδωσε αμνηστία σε όλους τους φυλακισμένους για χρήση / εμπόριο μαριχουάνας.
Στο Γιολάντα, όπου το κλίμα παράγει αβίαστα την καλύτερη ποιότητα μαριχουάνας διεθνώς, η καλλιέργεια και το εμπόριο της οποίας θα μπορούσαν να σώσουν την Ελληνική οικονομία εν μια νυκτί, αν σε πιάσουν με μισό μπάφο, σε έχει φάει η μαρμάγκα του παρακράτους και του παραδικαστικού.
Αν εμπορεύεσαι βέβαια τόνους ηρωίνης είσαι χαλαρουίτα και ανετίδου καθώς πίνεις τσικουδιές παρέα με υπουργούς κυβερνήσεων.

Το ΚονσερβοκούτιΗ πρώτη τηλεμεταφορά ηρωίνης στην ιστορία της ανθρωπότητας είναι γεγονός κατά την ελληνική δικαιοσύνη

Το ‪#noor1 γυρίζει στους ωκεανούς αφού ξεφόρτωσε μόνο του μαγική σκόνη.Όσοι είδαν τ καταραμμένο πλοίο πέθαναν περίεργα





Ρωτάω...αφού ο Μαρινάκης αθωώθηκε , το σωστό δεν είναι να του επιστρέψουν τους 2 τόνους πρέζα που του είχαν κατασχέσει;.....

ΠΡΟΣΘΕΤΩ 2 Αυγ.2016
Noor 1: Ισόβια για πέντε από τους 13 καταδικασθέντες http://directnews.gr/greece/78970-n
Ισόβια σε πέντε κατηγορούμενους για την υπόθεση του «Noor ‪http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/717665/isovia-se-pente-katigoroymenoys-gia-tin-ypothesi-toy-noor-1 …

Tο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά για την υπόθεση του Νoor 1, καταδίκασε πέντε εκ των κατηγορουμένων σε ισόβια κάθειρξη.
Μένει να αποφασίσει το δικαστήριο εάν η έφεση των κατηγορουμένων θα έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, με την εισαγγελέα Εφετών Μαρία Τρούπη να προτείνει πάντως να μη χορηγηθεί αναστολή σε κανέναν και να πάνε όλοι φυλακή, καθώς η ποσότητα ναρκωτικών ήταν τόσο μεγάλη (2,1 τόνοι) που με τις προσμίξεις θα μπορούσε να ξεπεράσει τους 8 τόνους «στην αγορά». 
Συγκεκριμένα οι ποινές έχουν ως εξής:
     Γιώργος Μπουρδούβαλης ισόβια κάθειρξη συν 9 χρόνια συν πρόστιμο 600.000 ευρώ
     Μάκης Γιαννουσάκης ισόβια κάθειρξη συν 8 χρόνια συν 300.000 ευρώ πρόστιμο
     Τρεις Τούρκοι κατηγορούμενοι ισόβια κάθειρξη συν 8 χρόνια, συν 200.000 ευρώ έκαστος
     Kωνσταντίνος Καρτσώνης 18 χρόνια συν 80.000 ευρώ πρόστιμο
     Ένας Ιρανός κατηγορούμενος 16 χρόνια συν 60.000 ευρώ πρόστιμο
     Για το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Αιμίλιο Κοτσώνη και το Σταύρο Λάγιο κάθειρξη 10 ετών
     Παναγιώτης Φάρος, Βασίλειος Κουρούβανης και άλλοι δυο Τούρκοι κατηγορούμενοι 8 χρόνια κάθειρξη.


Την απόρριψη όλων των ελαφρυντικών των κατηγορουμένων για την υπόθεση του δεξαμενόπλοιου Noor 1 αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά κατά τη συνεδρίασή του την Τετάρτη.
Κατά την επόμενη, φάση η εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά Μαρία Τρούπη, θα προτείνει τις ποινές για τους κατηγορούμενους, ενώ έχει οριστεί η δικάσιμος για την ερχόμενη Τετάρτη 27 Ιουλίου.
Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες το δικαστήριο αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, την ενοχή για 15 από τους 30 κατηγορούμενους.
Για 15 άτομα το δικαστήριο έκρινε ότι δεν προκύπτουν ενδείξεις ενοχής τους, ενώ για 2 ακόμη εμπλεκόμενους το δικαστήριο έπαυσε την ποινική τους δίωξη λόγω θανάτου. 
Από τους 15, μόλις δύο κρίθηκαν ένοχοι για ενεργό συμμετοχή στη μεταφορά των δύο τόνων ηρωίνης.
Εντύπωση προκαλεί πάντως ότι κανείς από τους κατηγορουμένους δεν καταδικάστηκε για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ρόλος που σύμφωνα με το δικαστήριο παραμένει «ορφανός».
Court rejects appeals for leniency in Noor 1 heroin smuggling case ‪http://dlvr.it/LrllXZ 
10 χρόνια φυλάκιση για ΑΠΛΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ στον Αιμίλιο Κοτσώνη για την υπόθεση του παλι καλα που δε του ζήτησε κ συγγνώμη το δικαστήριο
Το δικαστήριο θα αποφασίσει αν οι ποινές -ισόβια ως 8 χρονια- θα έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα ως την έφεση. Η εισαγγελέας ζήτησε, όχι 

να φανταστω οτι στην υποθεση του ‪#noor_1 η ελληνικη δικαιοσυνη καταφερε να βρει κ ποιος ειναι ο ιδιοκτητης του καραβιου.
τι οχι?

Καταδικάστηκαν και κάποιοι για την υπόθεση με το βαπόρι από την Περσία που το λέγαν Noor 1....Κατά λάθος μάλλον....

Βόμβα σε δικαστή του ‪#noor1. Λογικά μπήκε μόνη της

-Καλος ανθρωπος ο δικαστης
-Να του στειλουμε λουλουδια;
-Κατσε να σκασει πρωτα η βομβα ρε μαλακα

 Μεταγραφη-βομβα

άτακτος2 σωματώδεις άνδρες επισκέφθηκαν
το σπίτι της μητέρας της
εισαγγελέως
του ‪#noor1
&
τη ρωτούσαν για την κόρη της

μαι νειμ ιζ
Πάμπλο Εσκομπάρ

η αντιτρομοκρατική ανακάλυψε
βόμβα στον κήπο ενός εκ των δικαστών
της υπόθεσης του ‪#noor1

θα του πεσε του
Παμπλο Εσκομπαρ ...

Σήμερα έχει γενέθλια ο Μαρινάκης. Ο Θεός να του δίνει χρόνια και να τα κόβει από τους μάρτυρες του Noor 1

ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΕΡΔΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ‪#noor1


 ___________________________________________________________

2 σχόλια:

  1. Αποδείξεις για τον Μαρινάκη υπάρχουν;
    Δεν ήταν καν κατηγορούμενος. Πόσο πρόβατο είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.