Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Σωτήρας της κακιάς Σώρρας (εικόνες-σχόλια) #sorras


Μου φαίνεται θλιβερό, κωμικό και απίστευτο (ανά περιστατικό) κάθε φορά που διαπιστώνω ότι κυκλοφορούν ανάμεσά μας άνθρωποι που πιστεύουν τον απατεώνα Σώρρα.
Το είχα ψάξει από το 2012 που εμφανίστηκε με υποσχέσεις για 600δις κι έδωσε Press Conferrence με συνεργάτη του, κάποιον Δρα Λαμπράκη με τον οποίο σύντομα μάλωσε οπότε ο δόκτωρ προχώρησε σε ξεκατίνιασμα. 
Δεν περίμενα να ξανασχοληθώ μα οι αισχρές δηλώσεις του για τους Παραολυμπιακούς με είχαν εξοργίσει και δεν άφησα το θέμα ασχολίαστο  αλλά με την ευκαιρία παρουσίασα πολλά για τη φαιδρή μα οικτρή αυτή περίπτωση απατεώνα.
Ακολούθησαν οι υποσχέσεις να πληρώσει από ένα ποσό ή τη ΔΕΗ ή τον ΕΜΦΙΑ σε όποιο 'συνέλληνά' του θα του κατέθετε συνδρομή ― που ναι, γελάμε αλλά τον πίστεψαν― κι ύστερα οι ομιλίες, όλο και πιο παραληρηματικές.
Εν τω μεταξύ ο δόκτωρ συνελήφθη στο  Μπρονξ  και λαθρεμπόριο ναρκωτικών (χαπιών), τα γραφεία της περίεργης οργάνωσης Σώρρα ξεφυτρώνουν όπως παλιότερα της Χρυσής Αυγής κι οι οπαδοί πληρώνουν για να ακούσουν το λόγο του προφήτη-ηγέτη. Εγκληματική  ή παραθρησκευτική η οργάνωση δεν ξέρω μα πλέον έχουμε και μια νεκρή στο αφήγημα, έχουμε και εισαγγελέα Σωρρικό αλλά και όρκους και διαμάχες με παπάδες.

Με μεγάλη απογοήτευση σας  ξαναδίνω πληροφορίες/συνδέσμους που αποκαλύπτουν όλη τη χυδαιότητα. Παραμύθια για $600δις και εξωγήινους, ρατσισμό, εθνικισμό και videos με ομιλίες του ανδρός προς  'συνέλληνες' ακούγοντας τις οποίες, αν δεν κλάψετε, θα γελάσετε πολύ με το ήθος και τα ελληνικά Χρυσαυγίτη σε ένα τουρλού με Σείριο και χρώματα ίριδος, εκ του οποίου δείγμα γλωσσικόν:
-Τι δουλειά έχει ένας ανάπηρος να κάνει Ολυμπιακοί;
-Οι Ολύμπιοι εγινόσαντε [sic]
-Σήμερα τα υβρίδια φκιάνουν [sic]
-->

Με εικόνες και σχόλια:







Η είδηση
Συνέντευξη κ. Λαμπράκη στο Creta t.v.
 (copy-paste) από τον Επιχειρηματία:
"Κατατέθηκαν τα χρήματα από του Ομογενείς!!"
Σε μία κατάμεστη με πάνω από 500 άτομα αίθουσα του ξενοδοχείου PRESIDENT, η ομάδα Ε.Ν.D. (End National Debt –Τέλος Δημόσιου Χρέους), απαρτιζόμενοι από Έλληνες του απόδημου ελληνισμού, παρουσίασε στο κοινό την δυνατότητά της να εξαγοράσει ακόμη και αύριο, το δημόσιο χρέος της Ελλάδος. Το ίδιο μπορεί να κάνει και με το χρέος της Κύπρου. Οι κ.κ. Σόρας και Λαμπράκης που ηγούνται της προσπάθειας της E.N.D. έδωσαν και τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία. Έχουν ήδη καταθέσει τα χρήματα και συγκεκριμένα 600 δισεκατομμύρια δολάρια για την Ελλάδα και 50 δισεκατομμύρια δολάρια για την Κύπρο, σε τράπεζες του Τορόντο και του Οντάριο του Καναδά αντίστοιχα..... ➞ https://goo.gl/tB5Lz8 


Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τους ομογενείς που ισχυριζόμενοι ότι έχουν καταθέσει σε λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας το ποσό των 600 δισ. ευρώ, έχουν δημιουργήσει αναστάτωση στην κοινή γνώμη που αναρωτιέται αν υπάρχει έστω και ψήγμα αλήθειας στους ισχυρισμούς τους Το iefimerida.gr μετά την επισήμανση της πλαστότητας του εγγράφου με το οποίο τα στελέχη της End National Dept θέλησαν να αποδείξουν το αληθές των ισχυρισμών τους, αποκαλύπτει ότι η ηγεσία της Bank of Montreal είναι βαθύτατα ενοχλημένη με την εμπλοκή της στην υπόθεση και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά των ομογενών..... https://goo.gl/tB5Lz8

Το Προξενείο στο Τορόντο διαψεύδει ότι επικύρωσε  πληρεξούσιο του END: Capital.gr

Ο αντιπρόεδρος της οργάνωσης τους, τους καταγγέλει ως απατεώνες, 

greeknewsonline


Το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών και το FBI αναζητούν τους ομογενείς «σωτήρες» με τα 600 δισ. 
Το Ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών εξέδωσε οδηγία με την οποία προειδοποιεί για την ύπαρξη απατεώνων οι οποίοι διακινούν πληροφορίες ότι διαθέτουν κρατικά αμερικανικά ομόλογα πολλών δισεκατομμυρίων.
break
Παράλληλα, έχει ειδοποιηθεί για το θέμα των Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών -το περίφημο FBI- το οποίο έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό των συγκεκριμένων ατόμων.


Η κινητοποίηση αυτή των αμερικανικών αρχών σχετίζεται άμεσα με την εμφάνιση στη χώρα μας των Αρτέμη Σώρρα και Γιώργο Παπαδάκη οι οποίοι σε τηλεοπτικές τους εμφανίσεις διατείνονται ότι διαθέτουν το ποσό των 600 δισ. δολαρίων και μπορούν υπό προϋποθέσεις να το παραχωρήσουν στο Ελληνικό κράτος.


Χειροπέδες για το δεξί χέρι του Σώρρα στις ΗΠΑ  
Μ. Λαμπράκης: Ο πρώην υπαρχηγός του Σώρρα και οι business με τα ναρκωτικά στη Νέα Υόρκη – Η έκθεση της DEAγια την υπόθεση.
http://mononews.gr/wp-content/uploads/2016/12/DEA.pdf

Συνελήφθη από πράκτορες της DEA αφού σε πέντε χρόνια είχε συνταγογραφήσει 2.500.000 χιλιάδες χάπια οξυκωδόνης και κατηγορείται για παράνομη διακίνηση ... 




Οπαδοί του Σώρρα ορκίζονται στην συμπαντική συνειδητότητα e-radio.gr ‪#edailygr

Ο Θανάσης “Nefelim” Μαυρίδης σώζει τους ανδρομέδιους του Σώρρα! Liberal.gr από το… netakias.com

Τουλάχιστον 5.000 πολίτες έχουν 'παραπέμψει' στον Σώρρα για την αποπληρωμή των οφειλών τους προς το Δημόσιο το οποίο (τι έκπληξις-τι σαμποτάζ!) δε δέχεται τα «ομόλογα» του. 

[...] Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σε βάρος επικεφαλής μεγάλου ταμείου του δημοσίου, διέταξε εισαγγελέας της Βόρειας Ελλάδας, επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να δεχτεί τις αιτήσεις ασφαλισμένων που ζητούσαν συμψηφισμό των οφειλών τους με… ομόλογα του Aρτέμη Σώρρα. 
http://www.bloko.gr/2017/01/5000.html




Δέχεται ο Εισαγγελέας αντί για ευρω τέλος του μήνα, ο μισθός του να γινει συμψηφισμός με ομόλογα Σώρρα; Τι όχι; https://t.co/CqCANjDTl8


Αφου χλευασε την αφελεια οπαδων Σωρρα, ο Ευαγγελατος μας πληροφορησε πως η Ελισαβετ αναρρωσε απο την ομοιοπαθητικη (!) 


Παπάς μπαίνει σε καφενείο & τσακώνεται με οπαδούς του A. Σώρρα. Το χειρότερο είναι πως ο παπάς είναι ο λογικός της υπόθεσης. Ελλάδα, 2017. pic.twitter.com/HbuBgHXVsv
— Takis Karagiannis (@T_Karagiannis) January 3, 2017

koutipandoras Τσακωμός παπά με οπαδούς του Σώρρα: «Αντίχριστοι» - «Στενοχωριέσαι που ο Δίας δεν ήταν Εβραίος» 
Σε μια συνάντηση των οπαδών του Αρτέμη Σώρρα προσήλθε «ακάλεστος» ένας παπάς σε κάποιο χωριό στην Ελλάδα με αποτέλεσμα να «ανάψουν» τα αίματα.





Καλά έκανε ο παπάς και μπούκαρε στη συγκέντρωση Σώρρα, σου λέει 2000 χρόνια απατεώνες κι έρχεται ο άλλος ο απατεώνας και μας κλέβει κόσμο...



efsynΗ Κρήτη και οι... περιπέτειες των ανθρώπων του Σώρρα με τη Δικαιοσύνη

Υψηλόβαθμο στέλεχος της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις», του πολιτικού φορέα που έχει ιδρύσει ο Αρτέμης Σώρρας είναι ο φερόμενος ως δράστης της στυγερής δολοφονίας της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία. Ο Χρήστος Μπαλαντίνας είχε μάλιστα συχνότατη παρουσία και στην Κρήτη, ως κεντρικός ομιλητής σε εκδηλώσεις που διοργάνωναν οι τοπικοί πυρήνες της οργάνωσης σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Λασίθι. Μετά τον Κρητικό γιατρό Μανώλη Λαμπράκη είναι το δεύτερο στέλεχος της οργάνωσης που συλλαμβάνεται με βαρύ κατηγορητήριο.
Αναζητώντας στοιχεία για την οργανωτική δράση του Χρήστου Μπαλαντίνα μέσω των ανακοινώσεων του ίδιου αλλά και των τοπικών φορέων της «Ελλήνων Συνέλευσις» τον βρίσκουμε τουλάχιστον τέσσερις φορές στο νησί το τελευταίο διάστημα και μάλιστα ως εισηγητή σε συγκεντρώσεις με αρκετά μεγάλη συμμετοχή πολιτών.
Φωτογραφίες από συμμετοχή του στο πάνελ εκδήλωσης στο Ηράκλειο έχει ανεβάσει ο ίδιος στον λογαριασμό του στο facebook περίπου πριν από δύο μήνες, στις  25 Οκτωβρίου, με την ένδειξη ότι πρόκειται για εκδήλωση στο Ηράκλειο, αλλά χωρίς να προσδιορίζει αν η ημερομηνία της εκδήλωσης συμπίπτει με τη δημοσίευση των φωτογραφιών.   
Νωρίτερα, στις 27 Ιουλίου του 2016 ήταν από τους οργανωτές της ομιλίας του Αρτέμη Σώρρα στην Πλατεία Ελευθερίας, έχοντας αναλάβει και το έργο της live μετάδοσης μέσω internet ενώ ήταν από τους «πιστούς συνεργάτες», τους οποίους ο Σώρρας ανέβασε στο πάνελ μετά το πέρας της εκδήλωσης ευχαριστώντας τους για τη συνεισφορά τους.
Στις 15 Ιανουαρίου του 2016 ο Μπαλαντίνας μαζί με τον Γιάννη Καλογερόπουλο, επίσης πρωτοκλασάτο στέλεχος της οργάνωσης, βρέθηκαν στο Επιμελητήριο Λασιθίου σε αντίστοιχη ενημερωτική εκδήλωση, η οποία ολοκληρώθηκε με την... «ορκωμοσία» των παραβρισκόμενων. Τον «όρκο του πολεμιστή» διάβαζε αποσπασματικά ο Καλογερόπουλος και επαναλάμβαναν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση, διαδικασία που αποτελεί τυπικό τελετουργικό στο τέλος κάθε αντίστοιχης εκδήλωσης της οργάνωσης. Μεταξύ άλλων οι συγκεντρωμένοι ορκίζονται «στη συμπαντική συνειδητότητα και νομοτέλεια ως μονάδα στην ένωση όλων των ιερών ψυχών όπου η δύναμή τους είναι το κοσμικό πυρ»........
.....Ο Μπαλαντίνας συνελήφθη τελικά στις 30/12 και φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε ο δικηγόρος του.
Τον αθωώνει ο Σώρρας
Θέση για τα γεγονότα πήρε και ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας με ανάρτησή του στο facebook (η οποία ωστόσο τις τελευταίες ώρες έχει κατέβει από τους τουλάχιστον έξι λογαριασμούς που διατηρεί ο ίδιος).  Ο Σώρρας προσπαθεί να αποκηρύξει τον Μπαλαντίνα ανακοινώνοντας και ο ίδιος πως όντως έχει πουλήσει «μαντζούνια και σκευάσματα αρκετών χιλιάδων ευρώ» σε μέλη της οργάνωσης. Ωστόσο, προχωρά και σε μια εκτίμηση πως αν και έχει κάνει πολύ κακό στην οργάνωση εντούτοις «δεν είναι δολοφόνος» αναφέροντας επί λέξει (χωρίς σημεία στίξης και πάντα με κεφαλαία όπως γράφουν τα μέλη της οργάνωσης): «ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΑ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ [ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ] ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΦΥΓΕ Ο Χ.ΜΠ.»....efsyn




Giannis Lerias Με 282 τοπικές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα ας μην μας φαίνεται απίθανο το φαινόμενο σε λίγο καιρό να απολαμβάνει και βουλευτικής ασυλίας...
Daphne Chronopoulou Μετά το Λεβέντη και τους ΧΑυγίτες στη Βουλή, όλα τα περιμένω στο πτωχό απροστάτευτο προτεκτοράτο μας.



Παρά τις συγκινητικές προσπάθειες των οπαδών του Σώρρα, παραμένει πιο σιχαμένο είδος ζωής στη χώρα ο χρυσαυγίτης, ο κοινός, ο αμόρφωτος...

 Η Ελλαδα καταρρεει απο ωρα Σωρρα



________________________________
και  10 Σεπτεμβρίου 2016:
στο οποίο  μετά τα δικά μου, video (που κατέβηκε μα το έψαξα και το προσθέτω κι εδώ) + πολλοί σύνδεσμοι.

3 σχόλια:

  1. ΜΟΝΟ Ω ΣΟΡΑΣ Ω ΜΑΙΣΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΟΣΗ! ΔΓΙΑΔΟΣΤΑΙ!!!2231!ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΕ!@$!!ΜΟΝΟ ΚΑΙΦΑΛΕΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ελλειψη παιδειας,κριτικης σκεψης,επεξεργασιας των
    δεδομενων και η απελπισια του κοσμου,καλλιεργουν τα
    φαινομενα Σωρρας.
    Απ την αλλη, οι πολιτικοι που δινουν μαχες στα σοσιαλ
    στο ονομα του, η σαπια δικαιοσυνη και τα ανηθικα ΜΜΕ,
    αντι να ενημερωσουν τον κοσμο αναπαραγουν μονο οτι
    φερνει τηλεθεαση.
    Καπως ετσι εγινε και με χα και Λεβεντη..μην πεσουμε απ
    τα συννεφα αν δουμε και τον Σωρρα στην Βουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.