Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

Απατεώνισσα στη Μύκονο ― (καταγγελίες-φωτογραφίες)




Δεν είναι και η μόνη. Ξέρω κι άλλους  μα τούτη είναι αποδεδειγμένα κλέφτρα με πολλά θύματα.
Σας μεταφέρω.
Δεν είναι κουτσομπολιό, μιλούν τα θύματά της και καταγγέλλουν δημοσίως και επωνύμως

Εμφανίστηκε πριν 3 χρόνια στη Μύκονο ως φιλάνθρωπος πλουσία κι υποσχέθηκε δωρεά. Με πρόφαση υγεία κι άλλες αναποδιές καταφέρνει να παίρνει δανεικά από αφελείς καλόκαρδους. Αν δημοσιεύω είναι διότι γνωρίζω καλά τους ανθρώπους που εξαπατήθηκαν και εμπιστεύομαι τα λόγια τους. Η μια καταγγέλουσα, όπως θα δείτε πιο κάτω, είναι δικηγόρος μιλά και γνωρίζοντας συγκεκριμένες υποθέσεις αλλά και από ίδια πείρα.

Ακολουθούν μαρτυρίες, φωτογραφίες της + φεϊσμπουκικό προφίλ.



ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ
“Επείγουσα ειδοποίηση:
Αναμεςα μας κυκλοφορεί μια απατεώνισσα με το ονομα ΓΙΩΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ , η οποία ισχυρίζεται να εχει υψηλές γνωριμίες και μεγαλη περιουσία στη Μυκονο Η κυρια αυτη επισκέπτεται τη Μυκονο απο 3 χρονια , ζητά δανεικά και αγειριστα απο διάφορους γνωστούς της . 
Υπηρξα κι εγω δικό της θύμα ευτυχως ομως μετα χίλιες δικαιολογίες και με καθυστερηση πολλών μηνών μου επέστρεψε τα δανεικά προκειμένου να μη βρεθει αντιμέτωπη με δικαστικούς αγώνες. Τωρα που γραφω υπαρχουν 2 εν γνώσει μου θύματα της στη Μυκονο. Οι δυστυχείς με εχουν ενημερώσει για δανεικά προ διετίας και αγύριστα .Σημειωτεον οτι η Γιωτα Μπακογιαννη εμφανίζεται άρρωστη πάσχουσα απο χρόνιο διαβήτη, συμμετέχει σε πνευματικές εκδηλώσεις του νησιου υπόσχεται δωρεές σε ιδρύματα και ολα αυτα προκειμένου να γινεται αγαπητή και να αποσπά χρηματα (ωρες δηθεν ανάγκης:σπάσιμο ποδιού,κλοπές,διαρρήξεις,οικογενειακες συμφορές κ.α) , πολυ δε φοβαμαι οτι ο αριθμός θυμάτων της ειναι μεγαλύτερος και δεν περιορίζεται μονο στη Μυκονο”.

Andonis Theocharis Kioukas Αυτη ειναι η απατεώνισσα . Κυκλοφορεί στην Μύκονο. Προσοχή!!!








Katia Douka Εγώ της δάνεισα πανω απο μια φορά , και την τελευταία φορά , 250€ πριν 2 χρονια . Λίγες μέρες μετα έπαθα εγκεφαλικό και δεν της τα ζητησα για ενα χρονο περιπου . Οταν τα ζήτησα δεν τα πήρα πισω , και της το ξέκοψα για λεφτά .
Και με πηρε αρκετές φορες μετα ... ολα ψέματα ηταν ;; 
Θεέ μου !!!!

Δημήτρης Χανιώτης Προσοχή ........ προσοχή φιλαράκια μού ........ Πρόκειται για μεγάλοαπατεώνισα , παρασύρθηκα απο μια δωρεά που έκανε στο Νησί και την εμπιστευτηκα ........ την δάνεισα περυσι τον Αύγουστο ενα σοβαρό ποσόν για λόγους υγειας με την προϋπόθεση να μου τα επιστρέψει αμέσως ...!!!!
Μετά απο λίγο καιρό μου προφασίστηκε διαφορες δικαιολογιες , κατόπιν με μπλοκάρισες και μετα εξαφανίστηκε δια παντός ...!!!!
Alexandra Dimou την δωρεα Δημητρη Χανιωτη την υποσχέθηκε και τους έβαζε να παραγγέλνουν παραθυρα Τα χρηματα δεν εδωσε ποτε!

Alexandra Dimou  σε Efie Matsou   3 χρονια το ειπα 
Στα θύματα της ειχε κανει υποσχέσεις για δωρεές και φιλανθρωπίες Κι εγω της δάνεισα χρηματα Δεν το φανταζόμουν και βεβαια είχαμε βγει Παλια ηταν υπάλληλος του Δημοσίου και πηρε σύνταξη στα 50  



 Από το 2017, φαίνεται, οργάνωνε απάτες κι αλλού. Διότι αυτή δεν είναι η Ψαρρού. Ούτε Μύκονος με αυτοκίνητα πάνω στην ακτή και μαρίνα με σκάφη.
Όμως το "Μύκονος'' ξέρουμε ότι πουλάει όσο κι οι υποσχέσεις για δωρεές και γνωριμίες.





Ευχαριστουμε Αλέκα για την πρωτοβουλία και την ενημέρωση. Υπήρξα αυτόπτης μάρτυς όσων γράφεις και έμμεσα "ένοχος" διότι παρέσυρα ανθρώπους να την εμπιστευτούν. 

Γεώργιος Ριζόπουλος Πριν 3 περίπου χρόνια διαπληκτιστήκαμε με αυτή την ¨κυρία"εδώ στο φεις μπουκ,εξ αιτίας αφισοκόλλησης στους κύριους οδικούς άξονες που αφορούσε κάποιο συνέδριο.Σκέφτηκα ότι είναι θρασύ και ανειλικρινές άτομο και δεν ασχολήθηκα μαζί της πλέον.Αργότερα όταν σε μία αποσπερίδα ο Π.Κουσαθανάς ανήγγειλε ότι η κυρία αυτή προτίθεται να κάνει μεγάλη δωρεά στην λέσχη,ντράπηκα γιατί νόμισα ότι την αξιολόγησα λανθασμένα.Δεν ασχολήθηκα μαζί της,αλλά είχα την αίσθηση ότι κάτι μου διαφεύγει.Τώρα μετά τις αποκαλύψεις ,τουλάχιστον είμαι ήσυχος ότι δεν την αδίκησα στην σκέψη μου.Τώρα καταλαβαίνω ότι μου διέφευγε το γεγονός ότι είναι απατεώνισσα.Ευτυχώς η μικρή μας κοινωνία κρατάει ακόμα την συνοχή της και αποβάλλει τέτοια άτομα.



ΓΙΩΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (Yiota Bakoyianni) has befriended many individuals in Mykonos in the past 3 years--She has taken advantage and taken cash from these people with no intention of returning these loans. Friend and Mykonos attorney, Alexandra Dimou, was a victim of her farce last summer, but after several months and much angst, was able to regain the cash she had loaned this woman. Details are in Greek below. BEWARE who you befriend. Keep this woman at a distance and warn others of her behavior.


 

Ioanna Th Συγνώμη αλλά πώς έδιναν τα λεφτά τους έτσι σε κάποια άγνωστη??? Δεν φταίει μόνο αυτή. Στη Μύκονο όλο τέτοια άτομα κυκλοφορούν πια.
Andonis Theocharis Kioukas Δεν ήταν άγνωστη. Πρωτα ανέπτυσσε κοινωνικές σχέσεις με φριχτά ψέμματα και μετα τους δαγκωνε
Ioanna Th Επιτρέψτε μου αλλά αν σε τέτοια ηλικία ζητάει κάποιος δανεικά στη Μύκονο το μόνο που επιβεβαιώνεται είναι η αναξιοπρεπεια η αφερεγγυοτητα και ο καιροσκοπισμος του αλλά δυστυχώς και η αφέλεια όλων αυτών που έδιναν.
Daphne Chronopoulou είναι αφέλεια η αλληλεγγγύη. Ζούγκλα θα γίνουμε;
ΤΙμή σε όσους εξαπατήθηκαν.
Αλίμονο αν καταντήσουμε κουφοί μπροστά στον πόνο επειδή υπάρχουν και λωποδύτες.



με την παλιά εικόνα προφίλ την οποία χθες μετά τη δημόσια ανακοίνωση την άλλαξε, αλλάζοντας φωτογραφία της.





Επιστροφή στα πάτρια εδάφη και τα ξινά σταφύλια


_________________________________

Έχουμε και συνέχεια
Πολλοι λάβαμε αυτο το e-mail από τον καθηγητή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΣΑΘΑΝΑ (Βιβλιοθήκη Παναγιώτη Κουσαθανά):
«Μετά από την παρακάτω επείγουσα κοινοποίηση της δικηγόρου κ. Αλέκας Δήμου για να προληφθούν κι άλλα θύματα τής εξ επαγγέλματος απατεώνισσας, που ζούσε παρασιτικά στη Μύκονο τα τελευταία χρόνια, εμφανίστηκαν κι άλλοι παθόντες (και έπεται συνέχεια, όπως φαίνεται). 

Η ανέντιμη και ξαδιάντροπη συμπεριφορά και τα ψεύδη της λεγάμενης δεν μπορούν να αποκρύβονται πλέον και να μένουν ατιμώρητα. Ήδη σήμερα υποβάλλονται μηνύσεις. Μάλιστα εκδηλώθηκε από τις εφημερίδες και ενδιαφέρον για το θέμα – τι θέμα για την ανθρώπινη κατάντια! 
Για όποιον πάντως αναρωτιέται για την “αφέλεια” των θυμάτων της, ας σκεφτεί ο ίδιος τι θα έκανε από αλληλεγγύη κι ανθρωπιά, αν κάποιος από τριετίας γνωστός του τού εξιστορούσε τις ατυχίες και τις συμφορές (διαρρήξεις, ασθένειες, θάνατοι, ατυχήματα, οικογενειακά σκοντάμματα...) που του είχαν ξαφνικά επισυμβεί. 
Η κοινωνία, ευτυχώς, δεν διαθέτει μόνο άτιμους και ψεύτες ανθρώπους, αλλά και “αφελή” πονόψυχα άτομα. Αλλιώς, θα έπρεπε ομαδικά όλοι μας να πάμε για φούντο. Βλέπετε, κάποιοι προτιμούν στη ζωή τους να συγκαταλέγονται στα “θύματα” παρά στους αετονύχηδες και στα λαμόγια της εποχής μας σαν την εν λόγω “κυρία” Γιώτα Μπακογιάννη από το Αγρίνιο, που ερχόταν στη Μύκονο να κάνει τη μεγάλη ζωή με ξένα κόλλυβα...

Παναγιωτης Κουσαθανάς (Καθηγητής)

Από: Παναγιώτης Κουσαθανάς
Ημερομηνία: Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2018 9:07 μμ

Θέμα: ΠΡ: ΠΡΟΣΟΧΗ: Απατεώνισσα ανάμεσά μας!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.