Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Επίθεση ΔΙΑΣ σε θεραπευόμενους 18ανω― Ντροπή σας!




Η νέα αστυνομοκρατία.
          Ντροπή σας!


Η ομάδα ΔΙΑΣ επιτίθεται στο 18ανω
Την Πέμπτη 9/1/2020 το πρωί, 11 θεραπευόμενοι του  κλειστού τμήματος της Μονάδας Απεξάρτησης 18ανω επέστρεφαν από το γυμναστήριο, όπου πηγαίνουν κάθε  πρωί  στον χώρο θεραπείας τους που βρίσκεται στην περιοχή. Συνοδεύονταν από ένα νοσηλευτή και ένα γυμναστή, όπως προβλέπεται από το πρόγραμμα. Επί της Αχαρνών τους σταμάτησαν  8 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, 4 της Ασφάλειας και εντελώς αναίτια υπέβαλαν  τους θεραπευόμενους σε σωματικό έλεγχο και εξακρίβωση στοιχείων. Στη διαμαρτυρία  των συνοδών ότι δεν επιτρέπονται τέτοιες βίαιες συμπεριφορές απέναντι σε θεραπευόμενους με αυξημένη ευαλωτότητα  και μάλιστα στη φάση της ψυχολογικής απεξάρτησης, απάντησαν ότι όχι μόνο θα κάνουν έλεγχο αλλά, επιπλέον το πρόγραμμα θα πρέπει να παίρνει από αυτούς άδεια, όταν πρόκειται να κυκλοφορήσουν οι θεραπευόμενοι για θεραπευτικές δραστηριότητες.
Μια τέτοια συμπεριφορά αποτελεί  χτύπημα στην θεραπεία απεξάρτησης , στέλνοντας  το μήνυμα ότι τα εξαρτημένα άτομα παραμένουν στόχος των δυνάμεων καταστολής, ακόμα και στη διάρκεια της θεραπείας τους και αποτρέποντας τα εξαρτημένα άτομα να απευθυνθούν σε πρόγραμμα, καταδικάζοντάς  τα δηλαδή  στην κόλαση των ναρκωτικών.
Το Σωματείο ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ 18 ΑΝΩ   και οι ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ  ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 18 ΑΝΩ καταδικάζουμε αυτό τον απαράδεκτο αυταρχισμό απέναντι στην απεξάρτηση. Επειδή τέτοιες ενέργειες έχουν σαν         κόστος τη ζωή νέων ανθρώπων καλούμε τους αρμόδιους υπουργούς να δώσουν  λόγο στον ελληνικό λαό για την σκανδαλώδη και εγκληματική συμπεριφορά των υφιστάμενων τους.
Καλούμε ολόκληρη την κοινωνία να σταθεί στο πλευρό των προγραμμάτων απεξάρτησης και του 18ανω.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΤΣΑ

3 σχόλια:

  1. Ψωλοχυμα στην απόλυτη της Μυκόνου με το αυθαίρετο που συκοφαντεί με τεράστια ψέματα!
    Ψωλοχυμα στο λαρύγγι και τα σταφιδιασμενα μούτρα της παρτουζιαρας ψωλοδιακονιαρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανωνυμε πολύ γουστάρεις το ζουμακι που σου στερησε ακομη και την κοινη λογικη,εχεις μεγαλη καψουρα με την Δαφνη βλεπω,τι σχεση εχουν οι βλακιες σου με την αναρτηση αραγε μονο το ηλιθιο κεφαλι σου κατεχει.Με εχεις κομπλαρει αν εισαι πραγματικο ον (για ανθρωπος δε, τι συζητω).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντασιώνονται τα κακόμοιρα. Άνθρωποι δε νομίζω να είναι.
      Προβληματικές ανεγκέφαλες αμοιβάδες που κάνουν προβολή στους άλλους τη μιζέρια τους.
      Δε σβήνω όμως, αφήνω δείγματα δειλίας και βλακείας, έτσι για να μην ξεχνάμε πού ζούμε..

      Διαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.