Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Έκκληση να βρεθεί ο δράστης που σκότωσε τα άλογα και τα σκυλιά ιππικού ομίλου

Αυτές τις μέρες που κάποιοι σκεπτόμαστε τα άγια πάθη κι όλοι σκεπτόμαστε τους νεκρούς της πανδημίας, κινδύνου που μας ενώνει και μίκρυνε τις αποστάσεις, μέσα στο πένθος και την αγωνία κάποιοι βγήκαν να δολοφονήσουν αθώα πλάσματα.

Επικίνδυνοι εγκληματίες που πρέπει να βρεθούν.
Παρακαλώ μιλήστε αν γνωρίζετε
και εμείς οι υπόλοιποι ας κοινοποιούμε.

Πληροφορίες για τους δολοφόνους
 στην Αστυνομία ή στην Κατερίνα Κατσίτη:





Η Κωνσταντίνα Κατσίτη, κάνει δημόσια έκκληση στο Facebook ζητά να βρεθεί ο δράστης που δηλητηρίασε τα άλογα και τα σκυλιά της.
Τα ξημερώματα της 10ης Απριλίου, ο δράστης μπήκε στον περιφραγμένο χώρο της Ιππικής Ακαδημία «Κατσίτη», στο Δάτο Καβάλας αφού έδεσε τον σκύλο – φύλακα του χώρου, δηλητηρίασε όλα τα άλογα και τα υπόλοιπα σκυλιά.
Η Κωνσταντίνα Κατσίτη που θρηνεί δύο άλογα και επτά σκυλιά, προσπαθεί να σώσει τα υπόλοιπα με την βοήθεια της ιππίατρου Κλεοπάτρα Τριανταφύλλου.
Με δάκρυα στα μάτια, η κ. Κατσίτη παρακαλεί όποιος γνωρίζει κάτι για την απίστευτη αυτή κτηνωδία, να επικοινωνήσει μαζί της ή με τις Αρχές. Οι άνθρωποι που θανατώνουν ζώα είναι επικίνδυνοι για το σύνολο της κοινωνίας, και δεν θα διστάσουν να κάνουν κακό και σε ανθρώπους. Δεν πρέπει να σιωπούμε!




Δείτε το ρεπορτάζ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.