Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Στις Πυραμίδες 3 Δεκεμβρίου με 3 πλανήτες






Τον Απρίλιο του 2011 ένα blog δημοσίευσε μια εικόνα που ταξιδεύει σαν ιός (viral) στο Διαδίκτυο με οριζόντια ευθυγράμμιση πλανητών πάνω από τις πυραμίδες της Γκίζας.
Πράγματι ο Ερμής η Αφροδίτη κι ο Κρόνος θα ευθυγραμμιστούν στις 5.31 το πρωί της Δευτέρας 3 Δεκεμβρίου μα η ευθυγράμμιση είναι κάθετη, όχι οριζόντια. Οι τρεις πλανήτες θα φανούν στα ανατολικά λίγο δεξιά της ανατολής του ήλιου και θα δύσουν 45Ο δυτικά λίγο νότια ατο ηλιοβασίλεμα. Καθώς θα ξημερώνει, ένας-ένας οι πλανήτες θα πάψουν να είναι ορατοί.
Το αξιοπερίεργο είναι πως οι πλανήτες έχουν αντίστροφη σειρά μεγέθους από τις τρεις πυραμίδες, δηλαδή ο Ερμής που είναι ο μικρότερος ευθυγραμμίζεται με τη μεγάλη πυραμίδα του Χέοπα (Khufu) ενώ ο Κρόνος που είναι ο μεγαλύτερος ευθυγραμμίζεται με τη μικρότερη του Μυκερίνου (Menkaure). Αυτό βέβαια για κάποιους αποτελεί μεγάλο σημάδι.
Για τις πυραμίδες έχουν γραφτεί πολλά κι η ευθυγράμμιση της 3ης Δεκεμβρίου του '12 (λίγες μέρες πριν την επίσης αστρολογική  πρόβλεψη των Μάγια για καταστροφή του κόσμου την 21η Δεκεμβρίου) έρχεται σαν επιβεβαίωση πολλών θεωριών που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια.
Κατά μια από αυτές, την 'του Ρολογιού' του Ολλανδού Dr. Johan Oldenkamp, υποτίθεται ότι οι Πυραμίδες φτιάχτηκαν για να χρησιμεύσουν στην ανθρωπότητα ως ρολόι-ημερολόγιο που στις μέρες μας θα δείξει την είσοδό μας στη Νέα Εποχή, του Υδροχόου, την έλευση του Αντίχριστου ή των Εξωγήινων και θα σημάνουν βέβαια και την κατά Μάγια Καταστροφή του Κόσμου (για την οποία, παρεμππτόντως πολλοί προετοιμάζονται όπως λ.χ. μια ομάδα που στις 21 θα ανέβει στην κορυφή του  Pic de Bugarach, όρους στη Νότια Γαλλία, διότι εκεί θα περιμένει τους εκλεκτούς διαστημόπλοιο).
Από την άλλη ο Neil deGrasse Tyson, διευθυντής του Hayden Planetarium στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης, απάντησε  χαρακτηριστικά  στο Twitter ότι «Οι Προφητείες του Τέλους του Κόσμου είναι φάρσες που διαδίδουν οι επιστημονικά αμαθείς σε βάρος των επιστημονικά απληροφόρητων».
Εξοργίζονται οι αληθινοί αστρονόμοι με όλα αυτά κι ακόμα και οι αστρολόγοι υπενθυμίζουν πως οι ευθυγραμμίσεις γενικώς δεν είναι σπάνιες, είχαμε ήδη μια εντυπωσιακότατη το 2005. Εξ άλλου λένε, ούτως ή άλλως την επίδραση θα τη μελετήσουν από τις συνέπειες και πιθανότατα θα πρόκειται για μια επιδείνωση (ή λύση) των ήδη συνταρακτικών που ζούμε από το Νοέμβριο [επανεκλογή Ομπάμα που –ποιος ξέρει;- μπορεί να δείξει πρόσωπο Αντιχρίστου, Ισραηλοπαλεστηνιακή σύρραξη, Συριακό, οικονομικό αποτέλειωμα Πορτογαλίας, Ισπανίας και Ελλάδας συνδυασμένα με τον τυφώνα Σάντυ,  κατάρρευση του δολαρίου και άλλα παγκόσμια γεωφυσικά που συμβαίνουν στη ζώνη του Ωρίωνα η οποία πάντα φέρνει τρικυμίες] .
Ο Charles Marcello εν τω μεταξύ εκτοξεύτηκε στην παγκόσμια συνείδηση καθώς η εικόνα του ταξιδεύει και εδώ κι ενάμιση χρόνο απαντά κι επιμένει στους μαθηματικούς υπολογισμούς του που κατά τους επιστήμονες είναι δείγματα εξόφθαλμης αμορφωσιάς.
Παραθέτω κάτω προς τέρψιν σας απόσπασμα* από την πρώτη του σχετική ανάρτηση (26 Απριλίου 2011) για να καταλάβετε περί τίνος  πρόκειται.
Παρά την ψευδοεπιστήμη όμως, παρά τις εικασίες και τις ομάδες φανατικών που ετοιμάζονται να επιβιβαστούν σε διαστημόπλοια  για να σωθούν από τους Επικυρίαρχους αφήνοντας εμάς τους απίστους κι αδαείς στην Κολασή μας, η ευθυγράμμιση θα συμβεί.
Αν βρεθείτε στη Γκίζα σας εύχομαι Καλή διασκέδαση―(κι αν με καλείτε θα αποδεχθώ την πρόσκληση ευχαρίστως μια κι έχω κι άλλα επίκαιρα που με απασχολούν σήμερα στην Αίγυπτο).  Σ' εμάς που δε θα το δούμε από κοντά εύχομαι επίσης καλά γέλια καθώς μ' αυτή τη βραδιά μπαίνουμε  στις τελευταίες ημέρες υστερίας και γέλιου για τη μεγάλη φάρσα που η ανθρωπότητα περιμένει από την εποχή των Μάγια.


__________________________________________________
*απόσπασμα της ανάρτησης του Marcello:

"....Dec 3 is exactly 18 days before Dec 21.  18days*24hrs*60min = 25,920. The Progression of the Equinox takes exactly 25,920 years.

Now learn the cycle of Dec 3, 2012. It only happens once every 2737 years… but only matches the Pyramids of Giza every 5th cycle. Yet… how many cycle does it take for that convergence to match not only the Pyramids of Giza, and then compare that to the creation story in the bible and Mason mythology. You now know why there are 33 levels… however you also learn there must be a 34th… it’s the only way they could possibly obtain balance in their order… just like you will learn the advanced mathematical, solaristic, and scientific understanding our truly ancient ancestors had to known of  in order to build the pyramids the way they did, place them the way they did, and then hide all the information the way they did.
The story of Moses becomes even more incredible once you sit down and understand. All you need is your bible and the information I’ve mentioned above.. "

                                                               άλλες πληροφορίες: 

________________

Εικόνες
Πάνω η γνωστή που γυρνά στο Διαδίκτυο: blog.world-mysteries
Κέντρο ο Χάρτης του φαινομένου: southernstars
Κάτω αριστερά ο Αστρολογικός: TonyLouis
__________________

16 σχόλια:

  1. Α!!!! Εγώ ξεκίνησα απο σήμερα να το γλεντώ! Κόκκινο φωτάκι έξω απο το σπίτι και Κόλυβα αντί για τούρτα γενεθλίων, διότι οι φίλες μου είναι ανεπρόκοπες κι αν τα τινάξω, να τα έχω κάνει προκαταβολικά στον εαυτό μου!

    Υ.Γ. Το κόκκινο στην Ασία, είναι το χρωμα της Ευτυχίας και τα κάλυβα στην Αρχαία Ελλάδα, για ευημερία και γονιμότητα.
    Στάρι, Συκαλάκι και Μέλι, για να ευφρανθούν οι Μοίρες.

    Μακάρι να 'σουν Εδώ.
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια Πολλά
      Χρόνια Καλά
      με όλα τα καλά κι ό,τι επιθυμείς αγαπημένε Ben!!
      Είναι νωρίς- κάποια θα φέρει και την τούρτα (αλλά κι εγώ κόλυβα προτιμώ)..

      P.S. Κι εγώ γιορτάζω..Είναι η επέτειος του γάμου μου μα τη γιoρτάζουμε ειρωνικά & μόνοι διότι δεν είμαστε πολύ υπέρ του Γάμου..

      Διαγραφή
  2. Α ρε Δάφνη , μπράβο με ενημέρωσες !! να είσαι καλά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η στατιστική είναι η επιστήμη που μετρά τα συμβαίνοντα και τα εκφράζει με αριθμούς και πιθανότητες να συμβούν. Μέσα στα δισεκατομμύρια χρόνοια αέναης κίνησης στο σύμπαν, πολλά σπάνια φαινόμενα παρατηρούνται και επαναλαμβάνονται. Όλες οι συμπτώσεις είναι πιθανές ή μάλλον βέβαιες. Αλλά οι επιστημονικώς αγράμματοι και οι δεισιδαίμονες καραδοκούν να χαρακτηρίσουν κάθε σπάνιο συμβάν σημαδιακό. Τι να πεις για την ανθρώπινη βλακεία (που είναι μόνο ανθρώπινη και δεν παρατηρείται σε άλλα πλάσματα της φύσης);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να πεις αλήθεια;
      Γελάμε λίγο, καποτε θυμώνουμε ενώταυτόχρονα προσπαθούμε να ενημερωθούμε για να μην πέσουμε κι εμείς στις ίδιες γκάφες..

      Διαγραφή
  4. Ευθυγραμμίσεις αστεριών συμβαίνουν συχνά και δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο νόημα, φανερό ή κρυμμένο. Αλλωστε δεν πρόκειται για αληθινή ευθυγράμμιση, απλά οι φαινόμενες θέσεις δείχνουν κάτι τέτοιο, όταν αγνοούμε τις αποστάσεις.
    Στην αρχαία Αίγυπτο εξ άλλου δεν γνώριζαν τίποτα για το μέγεθος των πλανητών, ακόμα και στην εποχή του μεγάλου Πτολεμαίου [150μΧ]η κατάταξη γινόταν με την φαινόμενη λαμπρότητα.
    Χίλια χρόνια μετά την κατασκευή των πυραμίδων, η γεωμετρικές γνώσεις των Αιγυπτίων ήταν τόσο φτωχές που ούτε το ύψος της πυραμίδας δεν μπορούσαν να εκτιμήσουν. Χρειάστηκε η παρουσία του Θαλή, γύρω στο 600 πΧ, με την εκπληκτική για την εποχή θεωρία των αναλογιών, για να αρχίσει να μπαίνει μία τάξη στην Αιγυπτιακή γεωμετρική σκέψη : "Την ώρα που η σκιά μου γίνεται όσο το μπόι μου, τότε και η σκιά της πυραμίδας ισούται με το ύψος της", τους είπε απλά και άφησε κάγκελο το σοφό παπαδαριό. Πιο κάθετος από μένα ο μεγάλος μαθηματικός και Αιγυπτιολόγος Neugebauer γράφει με πεποίθηση πως ακόμα και 5000 χρόνια να κράταγε ο πολιτισμός των αρχαίων Αιγυπτίων, έτσι που το πηγαίνανε το πράγμα ποτέ δεν θα έφταναν στην αφηρημένη γεωμετρική σκέψη, που λύνει τα προβλήματα στο χαρτί, χωρίς να χρειάζεται να ανοίγει τρύπες στις πυραμίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ουφφφφφφφ

      τέτοια γράφετε η γυναίκα μου τα ξέρει από όξω

      εγώ δεν τα κατανοώ και είμαι βαθύτατα συγχισμένος....

      τι να κάνω τι να κάνω

      να τα πουλήσω όλα να πάω τουρ στην Δραπετσώνα που είναι το παιδικό μου απθημένο??

      Διαγραφή
    2. Δημήτρη πολλά-πολλά ευχαριστώ για το πολύτιμο σχόλιο σου.

      Διαγραφή
    3. akrat
      τύχη μεγάλη που η γυναίκα σου μπορεί να σου τα εξηγεί ενώ εμείς αναζητούμε απαντήσεις και το παλεύουμε μόνοι..

      Διαγραφή
  5. Καλά και σε όσο περνάει ο Δεκέμβρης τόσο περισσότερο γέλιο θα έχουμε με την καταστροφολογία!

    Καλησπέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα tommy-
      το τι έχουμε να ακούσουμε ακόμα..
      (ρεπορτάζ της επόμενης μέρας ονειρεύομαι)..

      Διαγραφή
  6. Κι εγώ που ετοιμάστηκα για τη συντέλεια... Τι θα κάνω τώρα η γυναίκα; Ξανά όλα από την αρχή, βαρέθηκα!
    (Και μ' αρέσουν τα κόλυβα!)

    Φιλάκι!(καλά που είσαι κι εσύ και μαθαίνω τίποτα!...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι αυτό στόλισες από νωρίς, να προλάβεις να χαρείς Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα;
      Τώρα σε κατάλαβα Eva μου..

      Διαγραφή
  7. Κρίμα..μια ελπίδα είχα κι εγώ και πάει κι αυτή..τελικά θα τη γλιτώσουμε ε?χαχα..έχουμε να ακούσουμε ακόμα..ήδη δε, λένε οι "ειδικοί" της καταστροφολογίας ότι βρέθηκε κι άλλη προφητεία και πήραμε αναβολή..έτσι πήρε κάπου το αυτί μου, γιατί δεν τα ψάχνω αυτά..πάντως καλού κακού κι εγώ στόλισα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, μπήκαμε στις αναβολές; Εκεί κι αν έχει γέλιο..
      Ας στολίζουμε εμείς, έτσι σε πείσμα της ανθρώπινης βλακείας, καλές γιορτές να έχουμε!

      Διαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.