Δευτέρα 21 Μαΐου 2018

Για σάς τους άλλους λέω ―  #Μπουταρης

 
 


Πάμε πάλι λοιπόν:
Η πίστη μου στην ελευθερία λόγου επιβεβαιώνεται όταν διαφωνώ με αυτά που ακούω όχι όταν συμφωνώ. Αλλιώς έχουμε το δόγμα του δικτάτορα, δηλαδή «είστε ελεύθεροι να λέτε αυτά που θέλω».
Το πιάσαμε; Το καταλάβαμε;

Δε λέω για τους τραμπούκους, τους επικίνδυνους νεαρούς που φόρεσαν κουκούλα (προμελέτη) για να ρίξουν μπουνιές στο αυτοκίνητο, δε λέω για τον ανεκδιήγητο που προπηλάκιζε ηλικιωμένο φέροντας το παιδί στον ώμο, δε λέω για τα κτήνη που έριξαν μπουνιές και κλωτσιές σε πεσμένο στο έδαφος καρδιοπαθή.

Λέω για σας, τους άλλους. Για σας που δέρνετε στο σπίτι της 1 στις 3 Ελληνίδες, για σας Δήμαρχε Άργους που χαρήκατε, για σας λαϊκέ αηδή αοιδέ με την κιθάρα και τα φασιστικά τουί. Λέω για όλους εσάς που απαντάτε με «ναι αλλά» ή που κρίνετε σχετικό το «τι είπε όμως».
Δεν έχει «όμως», σάς πληροφορώ. Δεν υπάρχει «προκάλεσε» η Κανέλλη τον Κασιδιάρη, η γυναίκα το βιαστή, η προκλητική το ζηλιάρη, η θυμωμένη τον τρελό, ο κρατούμενος το δεσμοφύλακα, το θύμα το θύτη. 

Οι πληρωμένοι μπράβοι, οι δολοφόνοι, οι τραμπούκοι πάντα θα υπάρχουν. Το μεγάλο πρόβλημα όμως είστε εσείς που αναρωτιέστε για το δίκιο τους. Γι αυτό, για να μη δυσκολεύεστε θα το πω ξανά:
Όποιος χειροδικεί, όποιος βιάζει, δεν έχει δίκιο. Ποτέ όμως. Την πίστη μας σε ελευθερίες και δημοκρατίες εκεί που διαφωνούμε την τεστάρουμε. Διότι μόνο εκεί μετρά, μόνο εκεί ονομάζεται Ελευθερία και Δημοκρατία.

Ακολουθούν όπως πάντα η είδηση, εικόνες, σχόλια.
Και τεράτων: του αοιδού, του Δημάρχου και άλλων από Καρατζαφέρη και ηθικού αυτουργού Ψωμιάδη έως Κρανιδιώτη ή εύθικτων εξισωτών του τρικακιού με την κλωτσιά. Γιατί, είπαμε, καλό είναι να ξέρουμε πού ζούμε.





Ο 36χρονος Πόντιος από τη Γεωργία που έδειρε το Μπουτάρη, λίγες ώρες μετά λήστεψε και ένα κρεοπωλείο 


Προφανώς ο «36χρονος ομογενής από τη Γεωργία» υπό άλλες συνθήκες θα προβαλλόταν ως αλλοδαπό κλεφτρόνι https://luben.tv/stream/154181




αυτός τώρα είναι Πόντιος; ..με την άνεση που τραβάει τον αστυνομικό από την μπλούζα, συμπεραίνω πως ή ο αστυνομικός είναι Πόντιος και δεν γυρίζει να τον τουλουμιάσει ή ο Πόντιος δεν είναι πόντιος αλλά ο γνωστός ασφαλίτης που μεταλλάσσεται από φασίστας μέχρι αναρχικός,,,το μεροκάματο να βγαίνει...














Στον εισαγγελέα θα οδηγηθούν αύριο το πρωί οι δύο συλληφθέντες που ταυτοποιήθηκαν από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης ότι επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν, μαζί με άλλους, τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη.
 Πρόκειται για έναν 20χρονο και έναν 36χρονο.
Ο 20χρονος ομολόγησε ότι είναι ένας απ’ αυτούς που επιτέθηκαν στον κ. Μπουτάρη και σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece είπε στους αστυνομικούς: «Είμαι Πόντιος στην καταγωγή και είχα ακούσει παλιότερα τις δηλώσεις που είχε κάνει ο κ. Μπουτάρης για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Όταν τον είδα μπροστά μου αισθάνθηκα θυμό για τα όσα είχε πει για τους Πόντιους και κινήθηκα εναντίον του».
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο ισχυρίζεται και ο 36χρονος.
Πάντως οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα και είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση και άλλων δραστών.

Για άθλια επίθεση έκανε λόγο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Για άθλια επίθεση έκανε λόγο ο Γιάννης Μπουτάρης, που την Κυριακή πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε χθες, ενώ περιγράφοντας τα όσα έζησε είπε:
«Ήταν μια άθλια επίθεση, όμως είμαι καλά. Έχω άριστες σχέσεις με τους Πόντιους και δεν πιστεύω πως οι επιτιθέμενοι ήταν από τον ποντιακό χώρο. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε τη Δευτέρα, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου».


Αγανακτισμένοι πολίτες;

Μέχρι στιγμής έχουν χειροκροτήσει λιντσάρισμα Μπουτάρη Σταμάτης Μέλλος (μέλος ΝΔ, πρόεδρος Υπαίθριων Εμπόρων) Δημήτρης Καμπόσος (μέλος ΝΔ, δήμαρχος Άργους) Καρατζαφέρης (πρώηνΝΔ) Βελόπουλος (πρώηνΝΔ) Κρανιδιώτης (κολλητός Σαμαρά) Σοβιετία γίναμε με τους τραμπούκους συριζαίους!


anemos anatropis
Και ενώ ο απόηχος της φασιστικής επίθεσης ακροδεξιών στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη είναι μεγάλος, και αφού με τρομερή καθυστέρηση η αστυνομία χρησιμοποίησε
φωτογραφίες και βίντεο για να αρχίζει να συλλαμβάνει τους φασίστες που συμμετείχαν, νέα βίντεο μας δείχνουν και τους αρχηγούς.
Συγκεκριμένα στο παρακάτω βίντεο, και 38 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του βλέπουμε έναν "κύριο" με πράσινη μπλούζα να δίνει το σύνθημα για το ντου στο Μπουτάρη, αφού έχει και 3 παλληκάρια, πίσω του,  για υπαρχηγούς που περιμένουν και αυτοί το σύνθημα του. 
Δεν ξέρουμε αν ο αριχφασίστας είναι στους συλληφθέντες ή στους μέχρι τώρα προσαχθέντες, αλλά αν δεν είναι η αστυνομία μπορεί να τον βρει σε λίγα λεπτά της ώρας, αφού δει το παραπάνω βίντεο!
Αυτά για κάποιος που μιλάνε για αυθόρμητα αγανακτισμένους!









Panikos‏ Συντεταγμένα όλοι οι φασιστες χαιρετίζουν την επίθεση του τάγματος εφόδου στον Μπουταρη .







Κι άλλος της ΝΔ που επικροτεί τη δολοφονική επίθεση στο Μπουτάρη 








prezatv‏ @prezatv  Δεν μας σοκάρει το πρωτοσελιδο απο το Μακελειό για τον Μπουτάρη .Ολοι ξερουν τι ειδους φασίστας και Χρυσαυγιτης ειναι ο Στεφανος Χίος.Μας σοκάρει ομως που υπαρχουν χιλιαδες εκει εξω... που σκεφτονται σαν και αυτον...





idiotyposΗ βία είναι βία, λέει ο Παύλος Τσίμας, συγκρίνοντας γιαούρτωμα σε πολιτικό με τη δολοφονία του Φύσσα. Κι ύστερα απορούν γιατί τους λέμε ξεφτίλες. 






Εδώ να πούμε ένα μπράβο στην εμετική εφημερίδα Liberal που εξίσωσε την δράση του Ρουβίκωνα στο δημαρχείο της Τήνου με τον ξυλοδαρμό του ηλικιωμένου Μπουτάρη.. Μετά από αυτό το άρθρο ο/η συγγραφέας μπήκε για μπάνιο μπας και ξεπλύνει την αισχύνη..

Η εξίσωση των φασιστών που επιτέθηκαν στον Μπουτάρη με τις μεγάλες λαϊκές κινητοποιήσεις των πρώτων μνημονιακών χρόνων είναι ξέπλυμα του φασισμού.


Ο πατέρας και τα χρηστά μας ήθη

Φαντάζομαι το σκουπίδι που τρέχει με το παιδί στην αγκαλιά για να χτυπήσει τον Μπουτάρη είναι κατά της υιοθεσίας παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια "για να μη αποκτήσουν ψυχικά τραύματα τα καημένα τα παιδάκια"

Ανωμαλία μικρέ μου φασίστα δεν είναι το να δινεις αδεια για τοgay parade. Ανωμαλία ειναι το να δέρνεις εναν 75χρονο - ανίκανο να αμυνθεί -άνθρωπο, κρατώντας ενα παιδί στην αγκαλιά. #μπουταρης


Ο  Δήμαρχός μας Μπούκουρας



«'Όσο κι αν είμαι κατά της βιας χαίρομαι να σε βλέπω να τις τρως»λέει ένας φωστήρας που προφανώς ούτε που σκέφτηκε ποτέ του ότι 'κατά της βιας' σημαίνει δε δέρνουμε.



"Με χάκαραν και έκαναν το σχόλιο για τον Μπουτάρη" δήλωσε ο δήμαρχος Άργους. Γιατί έτσι ειναι οι γνήσιοι απόγονοι του Λεωνίδα. Κοτούλες σαν τον Μπούκουρα




Τα ήθελε;




Χάχανα


Ρητορική μίσους; Προτροπή σε βία;
Δείγματα πολλά δυστυχώς:


Μέτωπο Εθνικό







 Ρατσισμός κι Ομοφοβία









Tο 'I don’t give a shit https://youtu.be/lA6nLwugLlk
και η προτροπή σε βια σε εκπομπή που, αλήθεια την είδε το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο;  
https://youtu.be/FlOuhNVQgdM 






ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΥΡΜΑΤΣΗΣ
Υπάρχουν fake news πίσω από την άγρια επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης το βράδυ του Σαββάτου στο Λευκό Πύργο; Υπάρχουν! Και πριν και μετά την επίθεση.
γράφει ο Δημήτρης Συρμάτσης
Δύο 24ωρα πριν από το Σάββατο 19 Μαΐου, ημέρα μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων, σε αμφιβόλου ποιότητας sites και blogs αναπαράγεται ένα ανυπόγραφο κείμενο που κατηγορεί τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης ότι κάνει gay pride την ίδια μέρα με τις εκδηλώσεις των Ποντίων.
Το κείμενο διασπείρεται στα social media και φτάνει να υιοθετηθεί από μεγάλης επισκεψιμότητας ιστοσελίδα με έδρα την Αθήνα. Όσοι ασχολούμαστε με το δημοτικό ρεπορτάζ στην Θεσσαλονίκη παίρνουμε ως αστεία την ανάρτηση που δεν έχει ίχνος ρεπορτάζ, χωρίς να φανταστούμε τι μπορεί να επακολουθήσει.
Η αλήθεια είναι ότι στην Θεσσαλονίκη έλαβε χώρα το 2ο αυτόοργανωμένο Pride, που καμιά σχέση δεν έχει με το Thessaloniki Pride και την γνωστή παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί 20-23 Ιουνίου στην πόλη. Το αυτοοργανωμένο Pride προήλθε από την διάσπαση του ΛΑΟΤΚΙ κινήματος με τα μέλη του να έχουν αναφορές στον αντιεξουσιαστικό χώρο και την εξωκοινοβουλευτική αριστερά. Για την πορεία που πραγματοποίησαν το μεσημέρι του Σαββάτου δεν πήραν καμία άδεια από τον δήμο Θεσσαλονίκης. Άρα Μπουτάρης διοργανώνει Pride την ημέρα της Γενοκτονίας είναι Fake news.
(Το ότι η διασπορά ψευδών ειδήσεων έγινε και από δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Σταύρου Καλαφάτη, αυτό πρέπει να απασχολήσει τους "Εντάξει". Και ανενημέρωτος και ηθικός αυτουργός;)
Σε αλληλουχία με την συγκεκριμένη ανάρτηση, όσοι επικρίνουν τον δήμαρχο υποστηρίζουν σε εκατοντάδες ποστ στα social media ότι ο Γ. Μπουτάρης έχει πολεμήσει τους Πόντιους, δεν έδινε άδειες για να γίνουν οι εκδηλώσεις και αρνείται την Γενοκτονία ως λάτρης του Κεμάλ Ατατούρκ.
Άλλη μια σειρά fake news καθώς ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης ήταν από τους πρωτεργάτες των κοινών εκδηλώσεων μνήμης από τον οργανωμένο Ποντιακό χώρο προσπαθώντας ακόμα και με ακραία μέσα, όπως η μη παραχώρηση της πλατείας, να τους δείξει τον δρόμο της ενότητας και της ομόνοιας. Ο δήμαρχος ήταν κάθε χρονιά στις εκδηλώσεις για την Γενοκτονία και φέτος δεν θα μπορούσε να λείψει επιχαίροντας ουσιαστικά στο Twitter για τις κοινές εκδηλώσεις. "Με όλον τον ποντιακό ελληνισμό ενωμένο σήμερα το απόγευμα στην Αγίας Σοφίας διεκδικούμε τη δικαίωση των θυμάτων και την αναγνώριση της Γενοκτονίας από τη διεθνή κοινότητα!" έγραψε το απόγευμα του Σαββάτου.
Όσον αφορά τα περί Κεμάλ Ατατούρκ, ο Γιάννης Μπουτάρης από την πρώτη μέρα στο δημαρχείο έδειξε προς την κατεύθυνση του τουριστικού ανοίγματος προς την Τουρκία. Για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και ένας παραπάνω Τούρκος να έρθει στην Αγίου Δημητρίου και να δει το Μουσείο του Κεμάλ θα είναι κέρδος για την πόλη. Έτσι το βλέπει εξαρχής, επιχειρηματικά και στυγνά. Τόσο τεχνοκρατικά που φτάνει στο άλλο άκρο λεκτικά, μέσα στην γενικότερη υπερβολή και αθυροστομία που τον διακρίνει. Το "χέστηκα για το πόσους σκότωσε ο Κεμάλ" είναι απαράδεκτο και προκαλεί αλλά όποιος δει όλη τη συνέντευξη αντιλαμβάνεται ότι μιλάει για τις επισκέψεις των Τούρκων στη Θεσσαλονίκη και πως τον ενδιαφέρει το σήμερα και όχι το χτες.
Ο Κυριάκος Βελόπουλος και η Ελληνική Λύση είδαν τον Γιάννη Μπουτάρη με κονκάρδα gay pride στην εκδήλωση των Ποντίων. Έβγαλαν και ανακοίνωση μάλιστα η οποία μοιράστηκε σαν φειγ βολάν και σαν τρικάκι παντού στο Facebook. Δεκάδες φωτογραφίες των πρακτορείων δείχνουν τον δήμαρχο να έχει φορεμένη την κονκάρδα με το επίσημο έμβλημα των Ποντίων.
Άλλο ένα fake news. Σαν πολλά δεν μαζεύτηκαν σε σύντομο χρονικό διάστημα;
Στην παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη μιλούν για οργανωμένη επίθεση αλλά και για φυσικούς αλλά και ηθικούς αυτουργούς με πολιτικές αποχρώσεις μάλιστα. Ίσως ο Γιάννης Μπουτάρης τους καταδικάσει ονομαστικά από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου. Ίσως θα περιμένει την έρευνα των αρχών.
Το θέμα είναι ότι πρέπει επιτέλους όλοι μας να προσέχουμε τι και ποιους διαβάζουμε στο διαδίκτυο. Και να μην καταπίνουμε αμάσητα τα πάντα. Οι ειδήσεις είναι σαν τις τροφές. Όσο πιο εύκολα τις καταπίνεις τόσο πιο δύσκολα επεξεργάζονται στο στομάχι.
Υγ. Σίγουρα τα fake news λειτούργησαν ως η αφορμή για να λιντσαριστεί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Όχι η αιτία. Αυτή εκτρέφεται εδώ και χρόνια με την ταμπέλα "ανθέλληνας" που έχουν βάλει κάποιοι στον Γιάννη Μπουτάρη. Γιατί είναι το εύκολο κόκκινο πανί για να επιβιώνουν κάποιοι πολιτικά. Οι νέοι πατριδοκάπηλοι...







Ταύτισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον ξυλοδαρμο μπουτάρημε την παρέμβαση με τρυκάκια στο δημαρχειο Τήνου για 2 νεκρούς εργάτες. Λογικό. Εδώ ο μηχανισμός τους ταυτίζει τους αντάρτες στην κατοχή με τους ναζί σιγά μην κάνει σκόντο στον Ρουβίκωνα.




Δεν έχει σημασία εάν συμφωνείς ή όχι με τις απόψεις του Γιάννη #Μπουτάρη. Σε κάθε περίπτωση όμως, πρέπει να διαφωνείς με την επίθεση που δέχτηκε από φασίστες. 




έφυγε ο Χάρρυ Κλυνν που τίμησε τους Πόντιους όσο κανείς και μας έμειναν οι κάφροι που λύντσαραν τον Μπουτάρη.

 Shark αστικός‏ 
Κανείς δεν θα έδερνε τον Μπουτάρη αν είχε κλέψει 17 εκ. Ευρώ



Κανένας κομματικός σχηματισμός (Βδελόπουλου ΧΑ κτλ), που επιδοκιμάζει τις βαρβαρότητες κατά του Γιάννη Μπουτάρη δεν πρέπει να λάβει την έγκριση του Αρείου Πάγου για να κατέβει σ εκλογές!!! #metonboutari



 Αστυνομία δεν έχουμε;


Οι τραμπούκοι - ακροδεξιοί θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους. Δεν είναι πατριώτες, προσβάλουν τη Δημοκρατία μας. Η αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε αυτοί που επιτέθηκαν στο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.









Thread by @ypopto_mousi: "Προσέξτε λίγο αυτό εδώ το βίντεο. Συγκεκριμένα προσέξτε τον κύριο με την πράσινη μπλούζα στα δεξιά τι κάνει και τι γίνεται μετά. Α […]" #Boutaris.

Προσέξτε λίγο αυτό εδώ το βίντεο.  
Συγκεκριμένα προσέξτε τον κύριο με την πράσινη μπλούζα στα δεξιά τι κάνει και τι γίνεται μετά









_________________________

Η επόμενη ημέρα

_________________________________






Κλαίγοντας ζήτησε συγγνώμη από τον Μπουτάρη ο 20χρονος.


Τί κακό είναι αυτό να κλαίνε όλοι οι φασίστες όταν τους πιάσουν;

Ένοχους έκρινε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τους τρεις κατηγορούμενους για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη.
Το δικαστήριο τιμώρησε με ποινή φυλάκισης 14 μηνών τον έναν από τους δύο 20χρονους και τον 36χρονο ομογενή ενώ ο δεύτερος 20χρονος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 21 μηνών.
Το δικαστήριο ανέβαλε την επιβληθείσα ποινή για τους δύο 20χρονους επί τριετία ενώ για τον 36χρονο τη μετέτρεψε προς 5 ευρώ τη μέρα καθώς δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις για την αναστολή της ποινής.
Ο πρόεδρος του Δικαστηρίου, κατά την αναγγελία της απόφασης, δέχθηκε ότι επρόκειτο "περί οργανωμένης επίθεσης σε βάρος του δημάρχου", θέση την οποία διατύπωσε η εισαγγελέας της έδρας κατά την εισήγησή της.

Τι υποστήριξαν ενώπιον του δικαστηρίου

Οι τρεις συλληφθέντες για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη, δήλωσαν πως παρασύρθηκαν από το πλήθος. Ενώ και οι τρεις ζήτησαν συγγνώμη από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, με τον 20χρονο να να κλαίει κατά την απολογία του.
Όπως είπε με δάκρυα στα μάτια: «Μόλις ο κόσμος άρχισε να κινείται εναντίον του, παρασύρθηκα και εγώ». Εκτός από τον Γιάννη Μπουτάρη ο 20χρονος ζήτησε συγγνώμη και από τον πατέρα του, για όσα έκανε: «Κατάλαβα το λάθος μου και αμέσως μετά είχα ντραπεί. Ήταν λάθος που δεν ζήτησα εκείνη την ώρα συγγνώμη από τον κ. Μπουτάρη. Θέλω να ζητήσω τώρα συγγνώμη από τον δήμαρχο και από τον πατέρα μου». 
Η πρόεδρος του δικαστηρίου τον ρώτησε για την συμμετοχή του σε αντισυγκέντρωση του Gay Pride το 2017 και ο ίδιος παραδέχθηκε ότι συμμετείχε. Ωστόσο υποστηρίζει ότι πήγε μόνος του, χωρίς να ξέρει ποιος έκανε το κάλεσμα και την διοργάνωση.
Ο 36χρονος που συνελήφθη και για διάρρηξη, είπε πως παρασύρθηκε και αυτός και πως στην αρχή δεν ήξερε καν ποιον χτυπάνε. «Καθόμουν στο πάρκο με την κοπέλα μου. Είδα κόσμο να βαράει και πήγα και εγώ. Δεν ήξερα καν ποιος είναι. Προσπάθησα να τον χτυπήσω με την μπλούζα και μετά χτύπησα το αυτοκίνητο για να κάνω ζημιά στην πόρτα. Παρασύρθηκα από το πλήθος».
Ο δεύτερος 20χρονος ζήτησε συγγνώμη από τον δήμαρχο, λέγοντας: «Παρασύρθηκα και έσπασα το τζάμι. Νιώθω μετανιωμένος και ζητάω συγγνώμη. Δεν τον χτύπησα, τον ακολούθησα μαζί με το πλήθος».

Η κατάθεση Μπουτάρη για την επίθεση: Ήταν οργανωμένη, υπήρξε ενορχηστρωτής

Σήμερα η δίκη των κατηγορούμενων για την επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη


Μπουτάρης: Δεν θα κάνουμε πίσω. Δεν θα φοβηθούμε. Κανέναν!


Ταυτοποιήθηκαν άλλα τρία άτομα τα οποία φαίνονται να επιτίθενται στο δήμαρχο ΘεσσαλονίκηςΓιάννη Μπουτάρη. Ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός.
Πρόκειται για έναν 44χρονο, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία γραφείου στην αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης. Επίσης ταυτοποιήθηκε ένας 57χρονος και ένας 43χρονος.
Σε βάρος και των τριών έχει σχηματιστεί δικογραφία με το αδίκημα της κατά περίπτωσης εξύβριση και διατάραξη οικιακής ειρήνης. Όλοι τους Θα οδηγηθούν στην εισαγγελία.

Οι Αρχές ασφαλείας της Θεσσαλονίκης ταυτοποίησαν και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη ατόμου που πήρε μέρος στον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.   Πρόκειται για τον πατέρα που κρατούσε στα χέρια του το μικρό κοριτσάκι του και είχε αποτυπωθεί από τον φωτογραφικό φακό, την ώρα που ενώ κρατούσε το παιδί στην αγκαλιά, να προπηλακίζει τον κ. Μπουτάρη.
Η εικόνα είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση και οι αστυνομικοί μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη των νεαρών που είχαν καταγραφεί στο βίντεο να χτυπούν και να ρίχνουν στο έδαφος τον δήμαρχο της Θεσσαλονίκης, κατάφεραν να διαπιστώσουν και τα στοιχεία του 41χρονου πατέρα για τον οποίο σχηματίζεται δικογραφία


"Δεν ήξερα ποιόν χτυπούσα" (!), ο ένας. "Με παρέσυρε το πλήθος, η ανοησία και η μετεφηβική μου ηλικία", ο άλλος. "Ημουν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών" ο τρίτος (οι απολογίες των φασιστών σήμερα). Ετσι. Γιατί άμα είσαι τέτοιος "πατριώτης" είσαι και τέτοιος "λεβέντης".
________________________________
Κι έτσι πληροφοριακά, 
ένα ακόμα δείγμα ήθους, 
δείτε που δεν πρόλαβα να γράψω κι άρχισαν τα όργανα:



____________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.