Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Vada a bordo cazzo κι άσε το #gamw_to_kefali_mou_malaka




Παγκόσμιο trend που μάς αποσπά (πάλι) από την ουσία και άλλοι γελάμε και κοροϊδεύουμε άλλοι αναφωνούμε 'ανθρώπινο' κι άλλα ευγενή πονετικά που, το ξεχνάμε, εκφράζουν έναν έρωτα μονόπλευρο για κύριο που δε μας συμπονά. Δε γίνεται να χάσατε σήμερα (όπου κι αν είστε) το  #gamw_to_kefali_mou_malaka (video ΕΔΩ)
Σύμπτωση αστεία ή έδωσε ιδέα που τα ξένα μέσα ενημέρωσης σήμερα (λόγω δίκης του) από το πρωί έδειχναν εκείνο το γελοίο καπετάνιο του Costa Concordia που σαν τα δικά μας παλικάρια έφυγε πρώτος από το πλοίο που ο ίδιος βούλιαξε και είχε γίνει τότε παγκόσμιο trend το 'Vada a bordo cazzo' που του φώναζε ο εν απογνώσει λιμενικός;

O  πάντα οξυδερκής Παναγιώτης Χατζηστεφάνου λέει:
«... Ήταν ζωντανή αναμετάδοση. Όμως, δεν ήταν με χρονοκαθυστέρηση, πράγμα που δίνει περιθώρια live παρέμβασης και montage σε περίπτωση απροόπτου. Αυτό είναι τεχνική παράλειψη. Ατύχημα, προχειρότητα, αντι-επαγγελματισμός εκ μέρους της παραγωγής, όπως θες πέστο. Από εκεί και πέρα, το ότι επέτρεψαν να διαρρεύσει το αρχείο από την παραγωγή είναι δική τους επιλογή. Επειδή από το αυθεντικό αρχείο το είδαμε (σε επανάληψη). Θα μπορούσαν να πάρουν όλα τα κανάλια ένα τηλέφωνο και να τους πουν "θα σας κόψουμε τα πόδια αν ξεφύγει" και θα γινόταν άλλο μπάχαλο - απόπειρα λογοκρισίας κλπ. Το άφησαν λοιπόν ελεύθερο και άρχισαν να το προωθούν συνοδευόμενο από "χιουμοράκι" και "κατανόηση", που παράγεται από τα γνωστά τρολς που δουλεύουν νυχθημερόν για το επικοινωνιακό προφίλ του.»

Ο καπετάνιος της συμφοράς δεν έχει επικοινωνιακή ομάδα πίσω του κι ίσως να καταστράφηκε και οικονομικά. Ωστόσο επέζησε, όπως θα επιζήσει κι ο δικός μας μια χαρά απ' το ναυάγιο.
Κι εμείς θα διασκεδάζουμε παίζοντας στις οθόνες μας ξανά και ξανά βρισιές τραμπούκων και φτιάχνοντας αστειάκια όσο οι νόμοι θα ψηφίζονται και η Πλατεία Συντάγματος θα (ή δε θα;) γεμίζει πάλι.
Η εικόνα της Πλατείας είναι απόψε, πριν λίγο (8.30μ.μ.) την ώρα που γελούσαμε ενώ εντός έπαιρναν αποφάσεις για τις ζωές μας.


__________
Περί χειρισμών, αστείων και της ευγενούς ανεμελιάς και του χιούμορ με τα οποία αντιμετώπησε τάχα ο Πρωθυπουργός το γκαφατζή μοντέρ δείτε τη συλλογή της Κίρκης

Εικόνες
Πάνω: στα διεθνή media ο Πρωθυπουργός μας
Κάτω: Το 'Ανέβα στο πλοίο...' του άλλου επιτυχημένου Καπετάνιου
 Κέντρο: Αθήνα, απόψε 20.30 από Δρομογράφος





8 σχόλια:

  1. "Κι εμείς θα διασκεδάζουμε παίζοντας στις οθόνες μας ξανά και ξανά βρισιές τραμπούκων και φτιάχνοντας αστειάκια όσο οι νόμοι θα ψηφίζονται και η Πλατεία Συντάγματος θα (ή δε θα;) γεμίζει πάλι." ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ !

    Ως συνήθως, ασχολούμαστε με χαριτωμενιές/χαζοχαρουμενιές και όχι με την ουσία.

    Καλησπέρα, Δάφνη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι έτσι προχωρά η ζωή μας τραγουδώντας καθώς βουλιάζουμε..

      Καλημέρα Αγγελική
      (χάρηκα που βρεθήκαμε κι από 'κει...)

      Διαγραφή
  2. Κι αυτή η φράση ίσως είναι η μόνη αλήθεια που έχει πει μέχρι τώρα..τίποτα άλλο δε θυμίζει όχι συμπονετικό, αλλά ούτε σκέτο άνθρωπο..
    Κατά τα άλλα μας βουλιάζει συνεχώς.. ‪#gamw_to_kefali_tou_tou_malaka...
    Καλό βράδυ Δάφνη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "την ώρα που γελούσαμε εντός έπαιρναν αποφάσεις για τις ζωές μας"...
    Κρατάω αυτό με μια τεράστια λύπη ξέροντας πόσο αληθινά τραγικό είναι!
    Καλό σου βράδυ Δάφνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπέρα

    δεν το είχα δει έτσι

    τελικά έχει δίκαιο ο τύπος που το έγραψε.... δίκαιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.