Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Τα εκατομμύρια της Ευγενίας Μανωλίδου κι ο Έλλην ο Λευκός ο Άριος




«Απλούστατα ο Παρθενώνας τόσα εκατομμύρια χρόνια είναι εκεί που είναι» διδάσκει η Ευγενία Μανωλίδου. Ναι «διδάσκει» έγραψα. Ο τόνος φωνής της συνθέτιδος ίσως ξεγελά κι ίσως ακούγοντας νομίσετε ότι την κοτσάνα αμόλησε σε κομμωτήριο ή πίνοντας καφέ με εξ ίσου μορφωμένη παρέα αλλά όχι, η λέξη που πραγματικά είναι η αιτία που το συζητάμε είναι το «διδάσκει».
Σε παιδιά. Γονιών που επέλεξαν να το στείλουν να μάθουν για την Ελλάδα από την Ευγενία και την παρέα της. Διότι η Ευγενία δεν είναι η μόνη που λέει «κουλά» (όπως τα χαρακτήρισε ο Νίκος Χατζηνικολάου όταν σχολίασε τη σχολή του «φίλου του Άδωνι Γεωργιάδη»). Είναι κι η άλλη καθηγήτρια που δίδασκε  «εδώ γεννήθηκε ο Πρωτάνθρωπος ο Έλλην ο Λευκός ο εκπρόσωπος της Αρίας Φυλής» κι άλλες νεοναζιστικές αρλούμπες ώσπου διέρρευσε video και, μαθαίνω, η κυρία παύθηκε. 
Θα μπει άλλη στη θέση της όμως, όπως είδαμε και με το ιστορικό μάθημα της Ευενίας Μανωλίδου. Ποιοι γονείς στέλνουν τα παιδιά τους εκεί, δεν ξέρω μα γι αυτά τα παιδιά είναι που οφείλουμε να γελοιοποιούμε κάτι τέτοιους Δασκάλους. Και για μάς βεβαίως, διότι δε θέλουμε να ζήσουμε πλάι τους.

Σας φέρνω και τις δυό σοφές δασκάλες, μαζί με εικόνες,  σχόλια και τις τιμές της Ελληνικής Αγωγής, αν θέλετε να φοιτήστε (μόνο θυμηθήτε με και μη γελάτε μόνοι, περιμένω ταινιάκια).

[Μια σημείωση όμως: 
επαναλαμβάνω: σε αστειάκια περί 'Μπουμπούκων' δεν απαντώ διότι ο σκοπός εδώ δεν είναι να γελάμε με την προσωπική ζωή και ερωτικές επιλογές  ή σχέσεις. Αρκετά γελοία κι επικίνδυνα είναι τα ίδια τους τα λόγια κι οι θέσεις τους και μόνο με αυτά ασχολούμαι διότι αυτά μόνο επιδρούν στην Κοινωνία που ζω.]

https://youtu.be/aROFWEFysfE










Απ' τα κόκκαλα βγαλμένη των δεινοσαύρων τα ιερά...
 

















Ηθελα να γνωρίσω ενα μαθητή απο την #ελληνικη_αγωγητου #Αδωνι να μου εξηγήσει γιατί πληρώνει 480€ το χρόνο!!Γιατι;







Ρε την Μανωλίδου, σπούδασε λέει major history of civilization σε ενα πανεπιστήμιο της Ελβετίας, το Alpine, που δεν υφίσταται καν και μετά αναρωτιόμαστε γιατί ισχυρίστηκε πως ο Παρθενώνας στέκει εκεί που είναι εκατομμύρια χρόνια.

Κάποιοι άλλοι λένε οτι πριν δημιουργηθεί ο πλανήτης υπήρχε ο Παρθενώνας αλλά εξετάζεται ακόμη



Εκατομμύρια χρόνια ο Παρθενώνας; Δισεκατομμύρια η Χαλκιδική , ο,τι θελουμε θα λεμε κι εμείς, ξυδακι

Daphne Chronopoulou Αυτογνωσία με τις 'κούκλες δασκάλες' μας.


Η υπόθεση με την #Ελληνικη_Αγωγηαποκάλυψε και στους νεότερους,αυτό που εμείς ιστορικά γνωρίζαμε,ότι δηλαδή οι ακροδεξιοί προκειμένου να σώσουν το τομάρι τους πουλάνε και την μάνα τους. Δειλοί,υποκριτές,ψεύτες, θρασείς. #Αδωνι#ΚΕΕΛΠΝΟ#Μαρινακης#Μητσοτακης

Στην ΕλληνικήΑγωγή, ιδιοκτησίας του αντιπροέδρου της ΝΔ, διδάσκουν άνθρωποι που κάνουν προπαγάνδα ναζιστικής κοπής και διαδίδουν ακραία εθνικιστικούς μύθους. Με τις ευλογίες φυσικά του ίδιου του Άδωνι Γεωργιάδη. Υπάρχουν ακροδεξιοί λοιπόν στη Νέα Δημοκρατία; #Αριστεία

 

 Και μπροστά στην Κριτική, πάντα δημοκράτες.

 Άριστοι και στη Γεωγραφία





Περί σπουδών, 
επειδή μια κυρία αναρωτιόταν με τι προσόντα διδάσκει η Ευγενία Μανωλίδου

  






Πολύς ντόρος για ακόμη μια φορά – μετά το 2011 – σχετικά με το υποτιθέμενο πανεπιστήμιο Alpine στην Ελβετία – από το οποίο φέρεται να έχουν πτυχία πολλές αμφιλεγόμενες προσωπικότητες – ανάμεσα στους οποίους η Ευγενία Μανωλίδου (σύζυγος Άδωνι Γεωργιάδη), η Άννα Τζιροπούλου-Ευσταθίου (δασκάλα περί Αρίας φυλής στη σχολή Αδωνι Γεωργιάδη), ο Εμμανουήλ Κορκιδάκης, ο Χρήστος Παϊζης και ο Σημαιοφόρος Θεολόγος.


Μάλιστα, από την σελίδα του τελευταίου αντλήθηκαν και οι πληροφορίες για την ανύπαρκτη τοποθεσία του Πανεπιστημίου – αφού όπως φαίνεται στο ανηρτημένο πτυχίο του Σ. Θεολόγου η διεύθυνση του ιδρύματος που εξέδωσε τον τίτλο έχει διεύθυνση CH 4805 – Brittnau.


Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στην συγκεκριμένη διεύθυνση στο χάρτη το μόνο που βγαίνει από εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι μια σχολή οδηγών…


Μάλιστα πριν σχεδόν μια δεκαετία, όταν απασχόλησε για πρώτη φορά την επικαιρότητα το συγκεκριμένο θέμα, είχε σταλεί ερώτηση στην ελβετική πρεσβεία για το υποτιθέμενο συγκεκριμένο ίδρυμα.
Η απάντηση της πρεσβείας
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ALPINE
Ημερομηνία: Δευτέρα, 22 Σεπτέμβριος 2008, 11:54
Réf.  663.1-FBE    
Dear Sir,
Referring to your request of  July 24 , 2008, concerning the status  and the activities  of above-mentioned college, I  informed  the competent authority in   Switzerland and received the following answer:
Quote: ” The mentioned institution is neither recognized by the Swiss state nor accredited by the Swiss University conference. The diplomas of these private universities have no academic value and are not recognized by any of the Swiss universities. About the professional recognition of a diploma, that leads to a non regulated profession, it is the employer who decides. He judges, whether the professional knowledge is sufficient for the desired position.”Unquote.
Hoping, this information will prove useful, I remain
Yours sincerely
Beatrice Freiburghaus
Ambassade de Suisse


Το Brittnau είναι μια πόλη 3,900 κατοίκων με βάση τα στοιχεία της Wikipedia. 




__________________________________________
Ο Παρθενώνας τόσα εκατομμύρια χρόνια : https://youtu.be/aROFWEFysfE
Ο Έλλην ο λευκός https://youtu.be/f7mhtxPK3yk
πηγή απάντησης επιστολής: https://filonohpontou.wordpress.com/2011/05/11/maimouotyxia/πηγή τίτλου – πτυχίου: http://www.ramafa.gr/certificate.html
Ευχαριστώ 
το Bloopers Team (snb)‏ @snbbloopers  για τη συμβολή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.