Κυριακή 25 Απριλίου 2021

Το Δίκτυο Ομοτ/μων Χρηστών ψχδ Ουσιών στο ΑΠΘ

 


         Μου έδωσε μεγάλη χαρά που ο  Σωτήρης Λαϊνάς που διδάσκει στο τμήμα Ψυχολογίας του ΑΠΘ μάς προσκάλεσε να μιλήσουμε σε φοιτήτριες και φοιτητές για τις ψυχοδραστικές ουσίες.



          Το έχω ξαναπεί, οι κοινωνίες αλλάζουν πιο γρήγορα από τα άτομα γι αυτό κι οι νέοι, ιδίως όταν ετοιμάζονται να ασχοληθούν με το πεδίο, είναι η ελπίδα μας για μια πιο ανθρώπινη, επιστημονικά τεκμηριωμένη οπτική με βάση τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στα οποία ανήκει και το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης.



       Ευχαριστώ από καρδιάς το Sotiris Lainas για την εμπιστοσύνη και την τόλμη του  ευχαριστώ φοιτητριες/ες που παρέμειναν στην πολύωρη συνάντησή μας και συμμετείχαν με ενδιαφέρουσες ερωτήσεις που άνοιξαν το διάλογο και την έρευνα,

και, βεβαίως, τους 

Χρήστο Αναστασίου, Μάριο Ατζέμη, Γιάννη Κίσσα, 

εξαιρετικούς συνεργάτες μου του Δίκτυο Ομότιμων Χρηστών .Ψυχοδ/κων Ουσιών-PeerNUPS που μαζί ετοιμάσαμε μια παρουσίαση του σύνθετου πολύπλευρου ζητήματος της Χρήσης ψυχοδραστικών ουσιών και της αντιμετώπισης της Τοξικοεξάρτησης.

________________________________



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.