Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Οι Ολυμπιακοί στην #ΕΡΤ κι ο Ιάπωνας σκηνοθέτης

 



Πληροφορίες που αναφέρουν ότι κρατείται στην ΓΑΔΑ Γεωργιανός που ξυλοφορτώνεται για να ομολογήσει ότι είναι ο Ιάπωνας Σκηνοθέτης που έκοψε τον Πετρούνια και τον Γκιώνη, κρίνονται ως ανεπιβεβαίωτες.

______________________________________________

Μετά τη συγγνώμη της ΕΡΤ στον Πετρούνια για τη μη κάλυψη της πρόκρισής του, ουπς, η ΕΡΤ δεν μετέδωσε τον αγώνα του Γκιώνη.

 





Άννα Ελεφάντη 

Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού.

AnemosNaftilos 

#ΕΡΤ: Παρακαλούνται όλοι οι Ελληνες αθλητές που αγωνίζονται στο Τόκιο να καταγράφουν τους αγώνες τους στα κινητά τους ωστε να τους αναμεταδίδουμε μετά και εμείς




dimitris v.

Δεν είδαμε την προσπάθεια του Γκιώνη στο Πινγκ Πονγκ (πέρασε σχετικά άνετα), ΑΛΛΑ είδαμε το νέο Ολυμπιακό σπορ στην ΕΡΤ 2. Ψαλμωδίες.

 

aplesmaties

 Ως τώρα η ΕΡΤ έχει χάσει, Πετρούνια, εθνική πόλο, Γκιώνη και είμαστε στην δεύτερη ημέρα των αγώνων. Καλά θα πάει και αυτό.

 ____________________________

__________________

από rosa.gr

Ολυμπιακή επιτροπή σε ΕΡΤ: Και για τον Παναγιώτη Γκιώνη ο Ιάπωνας σκηνοθέτης φταίει;

«Και για τον Παναγιώτη Γκιώνη ο Ιάπωνας σκηνοθέτης φταίει;» αναφέρει σε αιχμηρό σχόλιό της η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για το δεύτερο σοβαρό ατόπημα της ΕΡΤ.

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί για δεύτερη ημέρα η μη ζωντανή μετάδοση αγώνων Ελλήνων αθλητών στους Ολυμπιακούς του Τόκιο από την ΕΡΤ.

 

Έπειτα από το πρωτοφανές «κόψιμο» της σπουδαίας προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια χθες, για το οποίο η ΕΡΤ τα έριξε στον… Ιάπωνα σκηνοθέτη, και σήμερα, η δημόσια τηλεόραση δεν μετέδωσε τον αγώνα του Έλληνα πρωταθλητή στο πινγκ πονγκ, ο οποίος προκρίθηκε με εντυπωσιακό τρόπο στον τρίτο γύρο του αγωνίσματος.

 

 

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή «επιτίθεται» ανοιχτά στην ΕΡΤ μετά το δεύτερο ατόπημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου και δεν προβλήθηκε ζωντανά ούτε ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη.

______________________

Νέος σάλος στην ΕΡΤ για την προσπάθεια Πετρούνια – Φώναζαν έξαλλοι στο ακουστικό παρουσιάστριας (Video)

«Τι κάνεις αυτή τη στιγμή;» ακούγεται να ρωτούν σε έξαλλη κατάσταση την παρουσιάστρια της ΕΡΤ στο video που έχει γίνει viral

 

25.07.2021

Newsroom

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις για την μη ζωντανή μετάδοση της σπουδαίας προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που τον στέλνει στον τελικό, έχει ξεσπάσει νέος σάλος στα social media για την ΕΡΤ.

 

Κι αυτό γιατί μετά το φιάσκο, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Τόκιο 2020, ακούγεται να φωνάζουν στην παρουσιάστρια, Κατερίνα Αναστασοπούλου, για την κριτική που ασκεί στην υπόθεση, καθώς η ίδια επισημαίνει ότι θα μπορούσαν να έχουν εφεδρικά πλάνα για το άθλημα των κρίκων, όπως είχαν κάνει το 2016 με την Κατερίνα Στεφανίδη και του άλμα επί κοντώ.

Αν και ο Διευθυντής Αθλητικής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Γιώργος Λυκουρόπουλος, ζήτησε συγγνώμη από τον Έλληνα αθλητή, υποστηρίζοντας ότι το λάθος δεν είναι της Δημόσιας Τηλεόρασης, αλλά της εταιρείας παραγωγής OBS, η δημοσιογράφος δίπλα  επέμεινε να τον ρωτάει γιατί δεν έγινε το ίδιο που είχε γίνει και με την Κατερίνα Στεφανίδη, σε προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου και υπήρξε ειδική κάλυψη για την Ελλάδα και την Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

 

«Τι κάνεις αυτή τη στιγμή;» ακούγεται καθαρά να ρωτούν σε έξαλλη κατάσταση την παρουσιάστρια της ΕΡΤ στο video που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου κι έχει γίνει viral.

 





Όταν από το κοντρόλ  πιέζουν με ουρλιαχτά τη δημοσιογράφο που τόλμησε να ζητήσει να εξηγηθεί το ανεξήγητο: https://twitter.com/JeronymoBoss2/status/1418973738956201989

Μπράβο ΕΡΤ!



#ERTTokyo2020

#Olympics  #Ολυμπιακοι_Αγωνες #πετρουνιας #γκιωνης #ΕΡΤ1 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.