Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Ο πέφτουλας του Ονείρου


Αληθινή ιστορία Φίλης (όχι επιστήθιας).
Ανάστατη μου εξομολογήθηκε πως είδε στον ύπνο της ότι έκανε sex ('έρωτα' το λέει) με τον άνδρα φίλης. Γνωρίζοντας την περίπτωση της είπα πως μάλλον συνέβη επειδή συχνά λέει πως γενικώς θαυμάζει/ζηλεύει τη σχέση τους και θα ήθελε κάτι τέτοιο.
― Μα δεν τον γουστάρω.. δηλαδή, όχι πολύ, είπε η φίλη.
Αλήθεια. Δε θα το έκανα ποτέ. Εξ άλλου εκείνος μου την έπεσε.

Στο όνειρο. Της. Εκείνος έφταιγε.
Τώρα 'άντε εσύ ξαγκίστρωνε' 'οπως λέμε στο Αιγαίο...
___________

15 σχόλια:

  1. καλημέρα

    πω πω ο ύπνος .....
    μεγάλη αμαρτία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κλασσική ατάκα. Έχω κι εγώ μια τέτοια φίλη,
    όλοι της την πέφτουν και κείνη η καψερή τι να κάνει
    κάθεται ... έχει και επιλογή σάμπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι Lyriel, καμιά φορά τα γυναικεία τηλέφωνα είναι Τολστόι με Φρόυντ συμπυκνωμένοι.
    Ο akrat ξέρει περί συμβολισμών κι αμαρτιών.. Ο Διάβολος ήρθε και με κόλασε, δεν έλεγαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....είμαι τόσο κοντά στο ν' ανοίξω το στόμα μου και ν' αρχίσω να γράφω γι' αμαρτίες,αλλά δεν νομίζω ν' αντέξει αυτό το πλαίσιο σχολίων και θα αυτοκαταστραφεί σ' ένα Αρμαγεδδώνα οργασμού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dear Χωστήρα please do.
      Για το 'πλαίσιο σχολίων' (ό,τι & να σημαίνει αυτό) εγγυώμαι η οικοδέσποινα (των εξαισίων αυγών και όχι μόνο). Αλλά...Αρμαγεδών οργασμού & το κρατάς κλειστό; Αμαρτία είναι (λέει ο Καζαντζάκης) να σου ζητά μια γυναίκα κι εσύ να μην. Οπότε, please....μα please...

      Διαγραφή
    2. όπως πάντοτε λέω,οι καλύτερες περιπέτειες είναι με τις κοπέλες που είναι μεγαλύτερες μου και η αμαρτία εκτοξεύεται στα ύψη όταν είναι μητέρες και επίσης (για όσους ξέρουν και λίγα μαθηματικούλια), το μέγεθος της ήδη *(^%^%&^ αμαρτίας αποκτάει μεγαλύτερο εκθέτη,όταν η εν λόγω κοπέλα είναι παντρεμένη και ο σύζυγος δεν της δίνει την απαραίτητη σημασία....η καταραμένη η λίμπιντο τότε φτάνει σε απίστευτα σημεία και παρακινεί τον εγκέφαλό μου να εφαρμόσει "τακτικές" που ούτε κι εγώ δεν φανταζόμουν ότι μπορώ να κάνω....η απόλυτη ευχαρίστηση και ανταμοιβή είναι ένα τεράστιο χαμόγελο και βαριές (σαν νταλικέρη) ανάσες της κοπέλας!!!

      Διαγραφή
    3. Πόσο ευγενκό (όντως τρου gentleman, αν βρε ομ ζεντί) να λες 'κοπέλες' τις μεγαλύτερές σου μοιχαλίδες, αγαπητέ Χωστήρα― & τι τολμηρά flirtatiοus για μια εν πολλαίς αμαρτίαις περιπεσούσα & ξενύχτισα μαντάμ να διαβάζει υπό το φως της αυγής
      για την ευλογημένη λίμπιντο που σε 'φτάνει σε απίστευτα σημεία' με 'τακτικές' εφαρμοσμένες όχι μόνο από τον εγκέφαλο (ελπίζω).
      Μια απορία όμως: Ο πόθος για 'μητέρες' γεννήθηκε από ανατομικές σου προτιμήσεις [Συ είπας: 'μέγεθος της ήδη..'] ή μήπως επειδή χαράματα φεύγουν για το σχολικό και θα σου μείνει ολόδικό σου το κρεβάτι για την ανάπαυλα του Ιππότη ανάμεσα στις μάχες στα πούπουλα;

      Διαγραφή
    4. κάθε γυναίκα έρχεται σε διάφορα μεγέθη (κοινοτυπία για επικότερη εισαγωγη!),έχω ένα πολύ συγκεκριμένο φάσμα προτιμήσεων όσο αφορά το μέγεθός τους.Όσο πιο κοντά βρίσκονται στο κέντρο αυτού το φάσματος τόσο περισσότερο εμπνέομαι.Η κατηγορία "μεγαλύτερες κοπέλες" (εγώ είμαι 32 Μαΐων), σε συνάρτηση με την κατηγορία "μητέρες", δίνει μεγαλύτερα μπόνους στη λίμπιντο, διότι είναι μεγαλύτερη η πρόκληση να ευχαριστήσεις μια κοπέλα που έχει μεγαλύτερη (εννίοτε) εμπειρία από 'σένα.Μπόνους+, ότι το πρωί όντως πρέπει να πάει για τις δουλειές της (απαγορεύεται να εγκαταλείψει το κρεβάτι χωρίς να με ξυπνήσει για αποχαιρετιστήριο φιλί) και η κλίνη παραμένει άδεια για να απλωθώ σαν χταπόδι και να απολαύσω (σαν γνωστός γουρούνος που είμαι) έναν δεύτερο γύρο ύπνου!!

      Διαγραφή
    5. Ωραία ιδέα ο δευτερος γύρος μεταξύ ύπνων ― ή ανάποδα κατάλαβα;
      Βέβαια έρχεται το χαμόγελο που λέγαμε όταν μετά από το φιλί θα κλείσει η πόρτα― διότι, my dear, με εμπειρία αιώνων εγγυώμαι πως αδίκως αυτοπαρομοιάζεσαι με χοιρινά ή μαλάκια επειδή παρεκλίνεις της μιζέριας της κοινής του γάμου κλίνης. Familiarity breeds contempt (& άπειρα κουτσούβελα) ενώ η λίμπιντο για να πάρει τα 'μπόνους' που επιζητάς θέλει σώμα ξεκούραστο κι ένα μυαλό που τρέχει.

      Διαγραφή
  5. Είδα φως και εισήλθα.Θέλω να ευχαριστήσω για την ευγένειά σου να μου εξηγήσεις το λόγο του ποιητή.Πρέπει να ομολογήσω άγνοια.Έχω πολλά να μάθω ακόμη. Ευχαριστώ. Υγίαινε.
    Συνεπίκουρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμε Συνεπίκουρε γι αυτό είναι το φανάρι αναμμένο. κι ο τολμών εισέρχεται. Μόνο.. να εξηγήσω τι, τι πιο πολύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πάαααααντα οι άλλοι φταίνε!

    Καλημέρα Δάφνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα "άντε εσύ βρες άκρη", που λέμε και στο Βόλο, αν είναι αλήθεια ή όνειρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάντα οι άλλοι (κι η Κοινωνία, κι η Μοίρα & τα ζώδια ή ακόμα & τα ποτά & τα σκοτάδια ) Dark13Sun, γι αυτό & τώρα γελάμε
    μα ακούγοντάς την ένιωσα σαν τον άτυχο του Ονείρου που αγαπητέ Chrisgio όπως κι αν το λέμε (σε Βόλο ή Μύκονο) στην πράξη είναι το 'Τοίχο-τοίχο να μη σε πετύχω' .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.