Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Μιχάλης Κυπριανίδης Uno ― rip


Άλλος ένα φίλος της νιότης μας δεν είναι πια κόντά μας. Ο Μιχάλης,  με το Uno του στο Ματογιάννι βράδια ατέλειωτα με χορό και ποτά και μεσημέρια με θαλασσινά στις παραλίες.

Ήταν πάντα γελαστός, πάντα ευγενής, γλεντζές και εύθυμος ό,τι κι αν του συνέβαινε, όπως κι αν πήγαιναν τα πράγματα, όπως απέδειξε και στο τέλος ο τρόπος που αντιμετώπησε δημόσια τον καρκίνο με αστεία και γέλια.

Ένα κομμάτι της ζωής μας έφυγε.
Με πονάει που δε θα ξανασηκωθεί από το τραπέζι του να έρθει να με φιλήσει, πάντα αρωματισμένος, πάντα γελαστός πάντα με κομπλιμέντα, όπου κι αν έμπαινα.
Με πονάει που δε θα ξαναδώ τα μακριά τραπέζια του, το κέφι του το τζογαδόρικο το αστείρευτο.

Άδικος είναι ο θάνατος.

Καλό ταξίδι Ούνε.


Dimitris Koutsoukos
29 IOYNIOY. 2017 Μιχαλης Κυπριανιδης.Ο Μιχαλης ηρθε στην Μυκονο το 1982 απο την Κυπρο και εφυγε σημερα απο την ζωη αφηνοντας στην Μυκονο την δικη του ιστορια.Ξεκινησε απο το 7 Sins,ακολουθησε το θρυλικο Bar Uno στα Ματογιαννια,και τελειωσε με το Uno con carne.Θα μας λείψεις φιλε μας. Στα παιδια του και σε ολη του την οικογενεια τα θερμα μου συλλυπητήρια.


2 σχόλια:

  1. Ο Μιχάλης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1958.Το 1974 και μόλις 16 ετών πήγε να "πολεμήσει".. Λόγω του νεαρού της ηλικίας του κ των συνθηκών ήρθε στην Αθήνα όπου κ τελείωσε το σχολείο. Το 1979 πήγε να σπουδάσει οικονομικά στο πανεπιστήμιο στη Lille της Γαλλίας. Πριν όμως πάρει το πτυχίο του,ένας Ελλαδίτης συμφοιτητής του ο Ιβος τον έφερε στη Μύκονο για θερινές διακοπές... Απο τοτε εγκαταστάθηκε στο νησί. Αρχικά εργάσθηκε σερβιτόρος σε μια ταβέρνα στο Ματογιάννη, λίγο αργότερα έστησε τη πρώτη του επιχείρηση (πουλώντας μποξεράκια) ώσπου λίγο αργότερα κατάλαβε ότι θα διαπρέψει στο χώρο της εστίασης ..τη συνέχεια της πορείας του την είπε ο κ.Κουτσούκος.
    Όσο για την συνέχεια της υπάρχουσας επιχείρησης θα το δούμε ..
    Ο νοών νοείτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.