Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Μακελειό στρατόκαυλων πάλι στο διαδίκτυο



Θερμό ή ψυχρό επεισόδιο με την Τουρκία δε θα σχολιάσω παρότι τα κοινωνικά δίκτυα εκτελούν χρέη καφενείου του χωριού όπου καθένας αμολάει την αρλούμπα του να ξεθυμάνει.
Η πραγματικότητα όμως ξεπερνά την Κωμωδία κι ομολογώ με την εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής καιρό είχα να γελάσω με τέτοια.
Τα δυό πιο διασκεδαστικά που βρήκα σχετικά θα τα μοιραστώ μαζί σας.

Πρώτο:
Η συνεχής παρότρυνση των στρατόκαυλων να ΜΗ- προσοχή ΜΗ- δημοσιοποιούμε φωτογραφίες του στρατού και των θέσεών μας διότι οι Τούρκοι παρακολουθούν.
Ότι δηλαδή ολόκληρη η πολεμόχαρη Τουρκία και ο ατσίδας Ερτογάν δεν έχουν ραντάρ και στρατιωτική πληροφόρηση αλλά περιμένουν από το Twitter του κάθε εκδρομέα να εντοπίσουν το ελληνικό ναυτικό.

Δεύτερο απολαυστικό είναι τα τηλεγραφικής μορφής και στρατιωτικού ύφους πολεμικά ανακοινωθέντα  του Χίου που κάνουν σε τέτοιες στιγμές ιδίως το Μακελειό του να  ξεπερνά και το λατρευτό Κουλούρι.
Σας φέρνω δείγμα (και σύνδεσμο για τους άπιστους Θωμάδες μολονότι σάς καλώ να μην του δίνουμε κλικ).
Ιδού πώς ο Έλλην σε αρχαιοπρεπή ελληνικά μας ενημερώνει  ότι ο ΥΕΘΑ επέστρεψε εσπευσμένα από ―συναυλία της Βίσση:

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ : ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ – ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ – ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ – 19 ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΩ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ – ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ Ο ΥΕΘΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΒΙΣΣΗ – ΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ “ΔΕΣΜΕΥΣΑΝ” ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗ NAVTEX..(ΕΙΚΟΝΑ) …


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.