Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Χρήση Ουσιών Στην Ελλάδα: 8/12/17 ― εκδήλωση κι εμείς εκεί (videos)



Είναι και το Δίκτυό μας καλεσμένο, είναι και οι εκπρόσωποι άλλων συλλόγων και ομάδων που είναι 'δικοί μας'. 
Άνθρωποι που γνωρίζουμε τον εθισμό μέσα-έξω, που σήμερα μπορεί να είμαστε δραστήριοι ακτιβιστές όμως έχουμε προσωπική εμπειρία των ολέθριων συνεπειών τής ως τώρα πολιτικής για τα ναρκωτικά. Έχουμε τα σημάδια στο σώμα μας, έχουμε πενθήσει τους θανάτους αγαπημενων μας, έχουμε εμπειρία του στίγματος όχι μόνο στην κοινωνία αλλά και εντός της οικογένειας ή στους ιατρικούς κύκλους. 'Εχουμε δει από κοντά ότι ο 'Πόλεμος Κατά Των Ναρκωτικών' ήταν ένας πόλεμος κατά του χρήστη, ένα εύκολο παιχνίδι στιγματισμού μαύρων προβάτων, των τάχα ενόχων σ' ένα  παγκόσμιο χορό ανταλλαγής αφορολόγητων εκατομμυρίων.
Τις συνέπειες στην Κοινωνία τις γνωρίζουν όλοι πια. Με τον πόλεμο, τις 'σκληρές αγάπες' κι άλλες ιδεοληπτικές παραδοξολογίες, πρόοδο δεν είδαμε. Είδαμε μόνο αύξηση θανάτων και τον υποβιβασμό γεωγραφικών περιοχών αλλά και της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας.


Στο Δίκτυο ΟμοτίμωνΧρηστών δεχθήκαμε με χαρά την πρόσκληση από το  Ευρωβουλευτή του Ποταμιού Μίλτο Κύρκο, (με την υποστήριξη του S&D (Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου) να συμμετέχουμε  σ' αυτή τη συζήτηση που ελπίζουμε να ανοίξει πλέον ένα δρόμο να λαμβάνεται υπ' όψιν και η δική μας φωνή ώστε επιτέλους να γίνει κατανοητή η αρχή της Μείωσης Της Βλάβης και να χτυπηθεί το πρόβλημα με ανθρωπιστικό πολιτισμένο και αποτελεσματικό τρόπο.

Ακολουθούν πληροφορίες




@drug.peers.net : https://www.facebook.com/drug.peers.net/

Giannis Kissas Praksis
Diogenis Galinaki Sofia
Fotini Leobilla To Potami
Marios Atzemis ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ - POSITIVE VOICE
Sofia Anagnostopoulou

Χρήση Ουσιών Στην Ελλάδα
Ο Ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος, με την υποστήριξη του S&D (Ομάδα της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου), οργανώνει εκδήλωση με θέμα την εθνική πολιτική για τα ναρκωτικά.

Οι ομιλητές και οι συμμετέχοντες θα αντιπροσωπεύουν τόσο την κοινότητα των χρηστών, όσο και τους δημόσιους φορείς.

Ομιλητές: X. Παπουτσοπούλου-Διαμαντοπούλου, Χ. Αναστασίου, Γ. Κίσσας, Δάφνη Χρονοπούλου Μ. Ατζέμης, Φ. Λεομπίλλα, R.M. Coimbra Morais, J. Farrell, O. J. Lygren, Χ. Γεωργίου, Β. Γκιτάκος, Α. Κυρούσης, Ε. Καφετζόπουλος, Μ. Μαλλιώρη, Σ. Γαληνάκη. Συντονίζει η Μαριανέλλα Κλώκα,








































___________________________________________________________
Videos (ελληνικά και αγγλικά)
Εκδήλωση του S&D (Radisson Blu Park Hotel, 8/12/2017).






Substance Use in Greece
Both civic society and public bodies were invited to share their opinion and collaborate in order to suggest the next steps in Greek policy making on harm reduction.
English version: https://youtu.be/fKFIewEQK2s





 ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
https://www.facebook.com/events/234467933757865/

http://mkyrkos.gr/el/ellada/drastiriotites/item/795-apotelesmata-ekdilosis-gia-xrisi-ousion

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.