Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Μαχαίρωσαν το Ν. Μαζιώτη στη φυλακή



Μεταφέρω την ανατριχιαστική είδηση.
«10 άτομα» μπήκαν στο κελί του Μαζιώτη και τον μαχαίρωσαν.
Τι «άτομα»; Πώς μπαίνουν και μαχαιρώνουν ένα κρατούμενο;

Ο Νίκος Μαζιώτης που κάνει και απεργία πείνας, νοσηλεύεται στο «νοσοκομείο» των φυλακών Κορυδαλλού, το γνωστό μας «κολαστήριο».


Φέρνω είδηση, ενημερώσεις και ανακοίνωση του «Επαναστατικού Αγώνα»
Νεώτερα, όταν έρθουν.


newsit ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: 22.12.2017 | 00:03
Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο Νίκος Μαζιώτης το απόγευμα της Πέμπτης (21.12.2017) 
Με ανακοίνωσή τους μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα» καταγγέλουν πως υπήρξε επίθεση από ανθρώπους της υπηρεσίας μέσα στις φυλακές. Μάλιστα καταγγέλουν για το χτύπημα αυτό μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς», που όπως λένε είναι οι «εγκέφαλοι αυτής της επίθεσης»!

«Για 36 ημέρες ο Νίκος Μαζιώτης και 39 ημέρες η Πόλα Ρούπα κάναμε απεργία πείνας με ένα εκ των αιτημάτων μας να σπάσει το καθεστώς απομόνωσης του Νίκου Μαζιώτη που του είχε επιβληθεί μετά από τα γεγονότα του καλοκαιριού, στο εφετείο της 1ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα στις 30 Ιουνίου 2017.
Φτάσαμε στα φυσικά μας όρια μέσα από μια απεργία με σφοδρή σύγκρουση με την υπηρεσία η οποία μέχρι τελευταία στιγμή επέμενε πως ο Νίκος Μαζιώτης βρίσκεται στην απομόνωση για λόγους ασφαλείας, επικαλούμενη τα γεγονότα του καλοκαιριού και τη σύγκρουση με τους κρατούμενους του υπογείου της Α΄θέσης και 2 εκ των Πυρήνων που 3 ημέρες πριν τις 30 Ιουνίου έφυγαν από το υπόγειο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού και πήγαν στην Α΄πτέρυγα.
Στην Συνέλευση Αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων ενάντια στον νέο Σωφρονιστικό Κώδικα κατά την διάρκεια της απεργίας πείνας η Ρούπα (9/12) είχε αναφέρει αναλυτικά αυτά που μας είχε πει η υπηρεσία σε σχέση με την κράτηση του Μαζιώτη στην απομόνωση. Και μεταξύ όλων των άλλων, και όλα όσα είχε πει ένας εκ της ηγεσίας της υπηρεσίας των φυλακών ‘‘ότι μπορεί να βάλουν άλλους να την πέσουν στον Μαζιώτη’’.
Αυτό τελικά και έγινε! Οι δειλοί εκ των Πυρήνων, έβαλαν άλλους να χτυπήσουν τον Μαζιώτη στην Ε΄πτέρυγα όπου μεταφέρθηκε και μάλιστα,μετά από απεργία πείνας.
Αυτή τη στιγμή ο Νίκος Μαζιώτης βρίσκεται χτυπημένος στο νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού. Εκεί κρατείται ακόμα και η Ρούπα καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει πάρει εξιτήριο μετά από την απεργία πείνας.
Πρόκειται για την πιο ιδανική εξέλιξη για την υπηρεσία, την κυβέρνηση και το κράτος.
Στον πόλεμο εναντίον του Επαναστατικού Αγώνα και εμάς προσωπικά, από το καλοκαίρι στις 30/6 και με κορύφωση την συγκεκριμένη επίθεση, την σκυτάλη εντός της φυλακής πήρε από το κράτος μια δράκα δειλών εγκληματιών κρατουμένων που αυτοαποκαλούνται πολιτικοί κρατούμενοι, και που μόνο αυτό δεν είναι.
Να θυμίσουμε την δημόσια απειλή του μετανοημένου πρώην μέλους του Ε.Α στο δικαστήριο ότι ‘‘ ο Μαζιώτης είναι ανεπιθύμητος σε όλες τις πτέρυγες του Κορυδαλλού’’.
Κανένας τότε δεν είχε πάρει δημόσια θέση γι’ αυτό, όπως και για όλα όσα είχαν συμβεί και ειπωθεί το καλοκαίρι στο όνομα της ‘‘ουδετερότητας’’.
Να θυμίσουμε ότι κανείς από τους κρατούμενους του υπογείου της Α΄θέσης δεν μίλησε ποτέ όταν τους καλούσαμε να μας διαψεύσουν δημόσια καθώς λέγαμε ότι όλοι τους είχαν συμβάλλει στο να τεθεί σε απομόνωση ο Μαζιώτης.
Να θυμίσουμε ότι κατά την διάρκεια της απεργίας πείνας γράφαμε ότι οι συγκεκριμένοι εκ των Πυρήνων συνέβαλαν ώστε να μην βγει ο Μαζιώτης από την απομόνωση και με την Επιτροπή Αγώνα να πολεμά την απεργία πείνας.
Να θυμίσουμε ότι δημόσια δηλώναμε ότι η σιωπή τους γύρω από όλα αυτά σημαίνει αποδοχή των όσων λένε.
Να θυμίσουμε ότι η Ρούπα έλεγε δημόσια πως φθάσαμε στο σημείο να πολεμιέται η απεργία πείνας και να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή μας, λόγω της περίφημης ‘‘ουδετερότητας’’ του χώρου για τα γεγονότα της 30ης/6 και όλων όσων ακολούθησαν. Οι ανοησίες ότι ‘‘δεν
παίρνουμε θέση’’ σε αντιπαραθέσεις μεταξύ πολιτικών κρατουμένων, δεν αφορά την περίπτωση αυτή.
Η ‘‘ανοχή και η ουδετερότητα’’ στους συγκεκριμένους εκ των Πυρήνων, στον μετανοημένο και σε αυτές τις πρακτικές είναι συνενοχή με εγκληματίες.
Δεν μας ‘‘έφαγαν’’ στην ‘‘παρανομία’’τόσα χρόνια οι μπάτσοι, δεν κατάφεραν να τον σκοτώσουν κατά την σύλληψή του τον Μαζιώτη οι μπάτσοι το καλοκαίρι του 2014, δεν σκοτώθηκε η Ρούπα κατά την προσεδάφιση του ελικοπτέρου που επιχείρησε την απόδραση του Μαζιώτη αλλά και των συγκεκριμένων εκ των Πυρήνων, θα το κάνουν τώρα αυτοί οι δειλοί;
Από εδώ και στο εξής για ό,τι συμβεί στον Μαζιώτη εκτός από τους συγκεκριμένους υπεύθυνοι θα είναι η υπηρεσία και η κυβέρνηση. Και αν δεν τους απομονώσει άμεσα ο χώρος, όποιος συνδιαλέγεται μαζί τους θα είναι συνένοχος σε ό,τι συμβαίνει και θα συμβεί.
Θα επανέλθουμε.
ΠΟΛΑ ΡΟΥΠΑ – ΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ
ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
______________________________________________

indymedia 21/12/2017 8:16 μμ


Στο νοσοκομείο μετά απο ξυλοδαρμό ο Νίκος Μαζιώτης

__________________________________________________
indymedia 22/12/2017 12:51 πμ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΜΑΖΙΩΤΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΚΟΥΡΔΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

Συντρόφισσα από την Τουρκία ενημερώθηκε από Κούρδους και Τούρκους κρατούμενους της Ε΄πτέρυγας ότι χτυπήθηκε ο Νίκος Μαζιώτης. Από πληροφορίες που υπάρχουν οι πολυάριθμοι δράστες της επίθεσης εναντίον του Μαζιώτη είναι μάλλον αλβανικής υπηκοότητας.
Η πληροφόρηση αυτή έγινε πριν ακόμα μάθει η Ρούπα το γεγονός αυτό και πριν από την μεταφορά του στο νοσοκομείο των κρατουμένων.
Ο Μαζιώτης παρ' ότι ήταν μετά από απεργία πείνας αντιστάθηκε καθώς η πολυάριθμη συμμορία μπούκαρε στο κελί του και τον χτύπησε στο κεφάλι και στα πλευρά (ράγισμα). Δέχθηκε επίσης μαχαιριά στην κοιλιά (επιπόλαιο τραύμα). Η κατάστασή του είναι ελεγχόμενη, μη σοβαρή.

Αλληλέγγυοι - Αλληλέγγυες
__________________________________________________

indymedia 22/12/2017 12:55 πμ.

 Νεώτερη ενημέρωση για την επίθεση στον Ν. Μαζιώτη

Η επίθεση εναντίον του Νίκου Μαζιώτη έγινε μέσα στο κελί του. Στην επίθεση συμμετείχαν περίπου 10 κρατούμενοι. Από αυτούς 2-3 ήταν περισσότεροι ενεργοί από τους υπόλοιπους.
Ο Νίκος Μαζιώτης δέχτηκε χτυπήματα κυρίως στο κεφάλι, τα πλευρά αλλά και μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα. Παρά την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε από περίπου 10 κρατούμενους και την σωματική καταπόνηση από τις 36 ημέρες απεργία πείνας, προέβαλε ισχυρή αντίσταση.
Η στοχευμένη δολοφονική επίθεση εναντίων του συντρόφου, δεν ολοκληρώθηκε γιατί παρενέβησαν Κούρδοι και Τούρκοι κρατούμενοι οι οποίοι αμέσως ενημέρωσαν και τον αλληλέγγυο κόσμο εκτός των τειχών της φυλακής σχετικά με την επίθεση.
Ο Ν. Μαζιώτης νοσηλεύεται με πολλά τραύματα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού και περιμένουμε νεώτερα για την κατάσταση της υγείας του.
_______________________________________

22/12/2017 7:08 μμ.

 Τσάκαλος Γεράσιμος - Τσάκαλος Χρήστος , Σ.Π.Φ.


Εδώ και 8 χρόνια βρισκόμαστε αιχμάλωτοι στις ελληνικές φυλακές. Είναι λυπηρό αλλά δυστυχώς αναγκαίο να ασχοληθούμε για τελευταία φορά με συκοφαντίες και φαντασιοπληξίες άλλων κρατουμένων. Ιδιαίτερα τη στιγμή που διεξάγεται ένας πανελλαδικός αγώνας στις φυλακές ενάντια στον νέο σωφρονιστικό κώδικα.
Το ζεύγος των μελών του "αγώνα" Μαζιώτης-Ρούπα εδώ και καιρό προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας σύρουν μαζί τους σε ένα βούρκο ασυναρτησιών, ναπολεοντισμού και συνωμοσιολογίας. Πριν λίγους μήνες και μετά απο 2.5 χρόνια στο υπόγειο των φυλακών Κορυδαλλού καταφέραμε με σκληρό αγώνα να σπάσουμε την απομόνωση και να επιστρέψουμε στην Α πτέρυγα. Ένας αγώνας που δόθηκε με την άρνησή μας να μπούμε στα κελιά και στη συνέχεια με τη νυχτερινή παραμονή μας στο προαύλιο παρά τις απειλές για εισβολή των ΜΑΤ. Έναν αγώνα που πληρώσαμε το τίμημα αναδρομικά καθώς η επιστροφή μας στην Α Πτέρυγα Κορυδαλλού συνοδεύτηκε με την επιβολή πειθαρχικού απο την Εισαγγελέα Περιμένη για στάση και απείθεια (το σοβαρότερο πειθαρχικό παράπτωμα στον σωφρονιστικό κώδικα) με εντολή του Υπουργείου Δικαιοσύνης που ήθελε να παραμείνουμε στην απομόνωση με κάθε τρόπο.
Από εκείνη τη στιγμή και μετά έκπληκτοι γίναμε μάρτυρες μιας παράκρουσης απο την μεριά των Μαζιώτη-Ρούπα του "αγώνα" που έφτασε στην κορύφωση της με την απεργία πείνας που έκαναν. Ένας οχετός λάσπης και συκοφαντίας προς όλους τους υπόλοιπους πολιτικούς κρατούμενους αλλα και στις περισσότερες συλλογικότητες του αναρχικού χώρου. Σε αυτό τον οχετό εμείς οι δύο εμφανιζόμασταν ως οι ηθικοί αυτουργοί των πάντων. Έφτασαν μάλιστα να ερμηνεύσουν την σιωπηλή υπομονή μας, ως αποδοχή των παρανοϊκών κατηγοριών που εξαπέλυαν εναντίων μας. Ενω η αλήθεια είναι πως επιλέξαμε με τη στάση μας να μην βουτήξουμε τα χέρια μας στα σκατά που ξέρναγαν. Δεν θέλαμε να ρίξουμε λάδι στη φωτιά της παράκρουσης τους και επιπλέον έπρεπε να προστατεύσουμε το μέσο αγώνα της απεργίας πείνας. 
Έτσι ενώ σε συνελεύσεις διατυπώθηκαν οι ενστάσεις μας σε σχέση με τη χρονική επιλογή της απεργίας (την ίδια στιγμή που διεξαγόταν ενας συλλογικός αγώνας) και την εμμονική προσωποκεντρική της διάσταση (σε κείμενό τους ανέφεραν ότι ο μοναδικός πολιτικός κρατούμενος που πήγε Δομοκό ήταν ο Μαζιώτης, αποκρύβοντας ότι στην ίδια πτέρυγα ήταν ο Δημήτρης Κουφοντίνας και ο Κώστας Γουρνάς), ΠΟΤΕ δεν διατυπώθηκε οποιαδήποτε πολεμική ή κακόπιστη κριτική εις βάρος της απεργίας σε ανακοινώσεις της Επιτροπής Αγώνα Ενάντια στον Σωφρονιστικο Κώδικα. Γενικώς μετα τη σύλληψη της Ρούπα αντιληφθήκαμε έντονα τη δυσωδία του πολιτικαντισμού και της μεγαλομανίας. Απο τις φαντασιώσεις της οτι θα έριχνε μόνη της το μνημόνιο (sic!) μέχρι τα ψεύτικα κείμενα για τη συμμετοχή 50 γυναικών κρατουμένων σε απεργία πείνας σε ένδειξη συμπαράστασης για αυτήν, καταλάβαμε οτι δεν μπορεί να διαχειριστεί τη συνθήκη της αιχμαλωσίας. Είναι δύσκολη η φυλακή όμως ένας αγωνιστής εκεί δοκιμάζεται και όχι στον θόρυβο που προσπαθεί να κάνει γύρω απο το όνομα του , βάζοντας να κάνουν αναρτήσεις με κεφαλαία γράμματα στο indymedia για να αναπληρώσει ότι δεν έκανε στην πράξη. 
Παρόλα αυτά επειδή όλα τα παραπάνω προκαλούν περισσότερο λύπη παρά θυμό, δεν θα ασχολούμασταν μαζί τους, παραδίδοντας τους στην κρίση της ιστορίας. Απο το 2010 που είμαστε φυλακή εφαρμόστηκαν πάνω μας και σε όλους τους συντρόφους της ΣΠΦ όλες οι πρωτόγνωρες κατασταλτικές μεθοδεύσεις. Παραβιάσεις 18μηνων - υποδικίες 52 μηνών - απομονώσεις (η όλγα κρατήθηκε 53 μέρες σε ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΟ στα διαβατά επειδή αρνήθηκε τον εξευτελισμο του σωματικού ελέγχου), συμπλοκές με δεσμοφύλακες, πειθαρχικές μεταγωγές (ο Γιώργος Πολύδωρος έχει αλλάξει 7 φυλακές) , 2.5 χρόνια απομόνωση στο υπόγειο, συνεχείς υποδικίες για ηθική αυτουργία σε οποιαδήποτε σχεδόν επαναστατική ενέργεια, προφυλακίσεις των συγγενών μας... και όμως δεν λυγίσαμε ουτε αφήσαμε να μας θολώσει η συνείδηση κυνηγώντας ανεμόμυλους. Ακόμα και τώρα εμείς οι δύο μαζί με τους συντρόφους μας Όλγα Οικονομίδου και Γιώργο Πολύδωρο είμαστε οι μοναδικοί πολιτικοί κρατούμενοι που δικαιούμαστε άδεια εδώ και δυο χρόνια και όμως εκδικητικά μας την αρνούνται.

Ανεξαρτήτως κυβέρνησης εδώ και 8 χρόνια είμαστε στο στόχαστρο του κράτους για αυτό δεν ξεχνάμε οτι όσα και να μας χωρίζουν, ο εχθρός βρίσκεται πάντα απέναντι και όχι ανάμεσα στους πολιτικούς και ποινικούς κρατουμένους. Αυτό όμως που μας ανάγκασε να γράψουμε τελικά αυτο το κείμενο είναι η καταδοτική και ρουφιάνικη κατρακύλα του τελευταίου κειμένου των δύο μελών του "αγώνα". Μιας συμπεριφοράς που θυμίζει αντίστοιχα παραληρρήματα κάποιων άλλων " πολιτικών" κρατουμένων το καλοκαίρι του 2002. Ο Μαζιώτης λοιπόν πριν λίγες μέρες μεταφέρθηκε στην Ε πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού. Μια πτέρυγα που είναι στην άλλη πλευρά της φυλακής από την Α που κρατούμαστε εμείς. Μια πτέρυγα που δεν έχουμε μείνει ποτέ για κανένα λόγο ούτε έχουμε κάποιον γνωστό ή φίλο εκεί. Στην Ε πτέρυγα κάποιοι κρατούμενοι έδειραν πολύ τον μαζιώτη ενώ τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο ( όπως αναφέρει τουλάχιστον ο ίδιος). Προφανώς δεν χτυπήθηκε απο εμάς ή από κάποιο φίλο μας ή έστω ένα γνωστό μας. Όμως λόγω του τραυματισμένου του εγωισμού από την μη αποδοχή του από τους ποινικούς κρατούμενους αυτή τη φορά (είχε εκδιωχθει και απο την Α θέση του υπογείου απο τους πολιτικούς κρατούμενους) και της πιεσμένης ψυχολογίας του (που αγγίζει την ιατρική σφαίρα αλλά δεν θα επεκταθούμε άλλο εμείς σε αυτό) έβγαλε δημόσιο κείμενο που φωτογραφίζει εμάς τους δύο σαν ηθικούς αυτουργούς (sic!) στο ξύλο που έφαγε. 
Από πού και ως πού?
Με ποιο στοιχείο τολμάει και ξερνάει τέτοιες βρωμιές εναντίον μας?
Τι του έδωσε αυτό το δικαίωμα και τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί?
Του το είπε κάποιος και ποιός?
Είδε κάτι?
Άκουσε κάτι για να καρφώσει συγκεκριμένα εμάς τους δυο?
Προσπαθούμε να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας τόσο καιρό και να μην πέσουμε στο επίπεδο των δύο μελών του "αγώνα". Τα τελευταία χρόνια θεωρούμε πλέον οτι οποιαδήποτε διένεξη μεταξύ πολιτικών υποκειμένων είναι καλύτερο να αποφεύγεται ή εστω να γίνεται εκτός της δημόσιας σφαίρας ωστε να προστατεύουμε το κίνημα απο τη λασπολόγηση των media που τρίβουν τα χέρια τους με τέτοιες καταστάσεις και τις προβάλουν για να συκοφαντήσουν τις ιδεές μας. Και τώρα έρχεται ο Μαζιώτης και μας κατηγορεί σαν άλλος ειδικός εφέτης ανακριτής για ηθική αυτουργία χωρίς το παραμικρό στοιχείο. Καμία σχέση δεν είχαμε ούτε θα μπορούσαμε να έχουμε με αυτή την επίθεση στο μαζιώτη (αν έγινε έτσι όπως έχει γραφτεί). Το ότι ο μαζιώτης ρουφιανεύει εναντίον μας για ηθική αυτουργία σε ξυλοδαρμό - που ποινικά μπορεί να μετατραπεί σε κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας - είναι κάτι που μας εξέπληξε. Δεν περιμέναμε οτι θα πέσει τόσο χαμηλά ποτέ. Και κανένα "ψυχιατρικό πρόβλημα" δεν είναι δικαιολογία για καταδοτικές συμπεριφορές.
Περιμένουμε ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ αυτήν τη χυδαιότητα ή να παρουσιάσει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ πραγματικό στοιχείο εμπλοκής των ονομάτων μας και να μην κρύβεται πίσω από αοριστολογίες και φήμες. 

Υγ1. Το οτι βγήκαν κείμενα που καταδίδουν την όποια εθνικότητα των δραστών (στην αρχική ενημέρωση που βγήκε αναφέρθηκε οτι η πλειοψηφία των δραστών ήταν αλβανικής υπηκοότητας) είναι πραγματική εκδούλευση στην υπηρεσία και ρουφιανιά γιατί έτσι φωτογραφήθηκαν όλοι οι αλβανοί κρατούμενοι στην Ε και αυτό ήδη έχει γίνει αντιληπτό σε όλο το κόσμο της φυλακής. Ακόμα και ο πιο καινούργιος κρατούμενος ξέρει ότι μετά απο οποιοδήποτε γεγονός ή συμπλοκή δεν λεμε τίποτα που μπορεί να βοηθήσει την υπηρεσία δίνοντας τους πληροφορίες αλλά λύνουμε μόνοι μας ότι προκύψει. Αυτό το κάνουν όλοι εκτός απο τους ρουφιάνους.

Υγ2. Ενώ γράφεται αυτο κείμενο ενημερωθήκαμε οτι το Υπουργείο Δικαιοσύνης και η Εισαγγελεία θα ασκήσει διώξεις σε αυτούς που φωτογραφίζει ο Μαζιώτης στο κείμενο του. Ήδη ακούγεται οτι τις επόμενες μέρες αναμένονται έρευνες στη φυλακή και μεταγωγές κρατουμένων εξαιτίας του κλίματος που δημιουργήθηκε απο το καταδοτικό κείμενο των δυο του "αγώνα". Είμαστε πεπεισμένοι οτι τουλάχιστον στον εισαγγελέα ο Μαζιώτης θα ανακαλέσει για όσους φωτογράφισε στο κείμενο του, όμως το στίγμα έχει μείνει... 

ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΡΕΥΤΕΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ, ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΕΙΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΝΕΞΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΧΑΡΑΜΑΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ
 Τσάκαλος Γεράσιμος - Τσάκαλος Χρήστος
_________________________________________________



Κείμενο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ανάρτησαν μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς», με αφορμή την καταγγελία σε βάρος τους από το Νίκο Μαζιώτη και την Πόλα Ρούπα για τον ξυλοδαρμό του πρώτου μέσα στο κελί του στις φυλακές Κορυδαλλού.
Τα δύο μέλη των «Πυρήνων» αναφέρουν ότι «καμία σχέση δεν είχαμε ούτε θα μπορούσαμε να έχουμε με αυτή την επίθεση στο Μαζιώτη (αν έγινε έτσι όπως έχει γραφτεί). Το ότι ο Μαζιώτης ρουφιανεύει εναντίον μας για ηθική αυτουργία σε ξυλοδαρμό - που ποινικά μπορεί να μετατραπεί σε κατηγορία απόπειρας ανθρωποκτονίας - είναι κάτι που μας εξέπληξε. Δεν περιμέναμε ότι θα πέσει τόσο χαμηλά ποτέ. Και κανένα ”ψυχιατρικό πρόβλημα” δεν είναι δικαιολογία για καταδοτικές συμπεριφορές.
Περιμένουμε ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ αυτήν τη χυδαιότητα ή να παρουσιάσει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ πραγματικό στοιχείο εμπλοκής των ονομάτων μας και να μην κρύβεται πίσω από αοριστολογίες και φήμες.
Υγ1. Το ότι βγήκαν κείμενα που καταδίδουν την όποια εθνικότητα των δραστών (στην αρχική ενημέρωση που βγήκε αναφέρθηκε ότι η πλειοψηφία των δραστών ήταν αλβανικής υπηκοότητας) είναι πραγματική εκδούλευση στην υπηρεσία και ρουφιανιά γιατί έτσι φωτογραφήθηκαν όλοι οι Αλβανοί κρατούμενοι στην Ε και αυτό ήδη έχει γίνει αντιληπτό σε όλο το κόσμο της φυλακής. Ακόμα και ο πιο καινούργιος κρατούμενος ξέρει ότι μετά από οποιοδήποτε γεγονός ή συμπλοκή δεν λέμε τίποτα που μπορεί να βοηθήσει την υπηρεσία δίνοντας τους πληροφορίες αλλά λύνουμε μόνοι μας ότι προκύψει. Αυτό το κάνουν όλοι εκτός από τους ρουφιάνους». 
___________________________________________
Εικόνα:  
Η σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη.
Θυμίζω τη σύλληψη του Μαζιώτη ο οποίος διώκεται ως τρομοκράτης για τις ιδέες του και τα λόγια του και συνελήφθη όταν αστυνομικός (ο οποίος αργότερα σκότωσε ένα ταξιτζή)  τον τραυμάτισε πυροβολώντας σε πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.