Κυριακή 22 Απριλίου 2018

Νεκρή στο δρόμο αλλά ηχεί η φωνή της



Νεκρή στο δρόμο, στην πόρτα του ΟΚΑΝΑ στην Κέρκυρα.
Άλλος ένα θάνατος εξ αιτίας της αδιαφορίας των θεραπευτών Προγραμμάτων και της ασυδοσίας. Διότι στον τόπο μας δε μετράμε τους θανάτους ούτε οι εργαζόμενοι στα θεραπευτικά προγράμματα  αξιολογούνται από τους ασθενείς ή έστω από τα νούμερα.
Σε κανένα δε θα καταλογιστεί αυτός ο θάνατος. Όμως  αν τα Προγράμματα λειτουργούσαν σωστά ακούγοντάς μας, όμως αν είχαμε Ναλοξόνη  παντού και πάνω μας, ίσως η Φ.Κ. θα ήταν ζωντανή.

Η Φ.Κ. είναι νεκρή, αλλά για μάς δεν είναι άλλος ένας αριθμός στο αστυνομικό  δελτίο. Σας φέρνω τη φωνή της την οργισμένη καταγγελία της (+2 σχόλια από συντοπίτες της) κι ακολουθεί η είδηση, με σύνδεσμο).

Φ.Κ.
ΤΕΡΜΑ,ΔΝ ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΙΟΝΙ ΚΑΝΕΝΟΣ....ΔΝ ΠΑΙΖΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ,ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ,ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΣΑ Μ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ,ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΣΩ ΑΠ ΤΟ Ν ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΔΕΙΚΕΥΤΟΥΣ & ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΟΥΛΕΣ ΣΑΣ,ΒΑΣΙΚΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟΥΛΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ ΚΟΣΜΟ,ΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΠΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΑ 6ΧΡ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΣΑΣ?ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ "ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ" ΕΣΕΙΣ "ΚΥΡΙΕΣ&ΚΥΡΙΟΙ"????


η είδηση

Την άτυχη γυναίκα αντιλήφθηκαν διερχόμενοι, περί τις 18:30 στον χώρο έξω από τον ΟΚΑΝΑ στον Σαρόκο. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία 

από corfu tv news
Μια 45χρονη Κερκυραία εντοπίστηκε σήμερα νεκρή στο κέντρο της πόλης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό έγινε γνωστό σήμερα το απόγευμα, όταν ένας περαστικός είδε την γυναίκα πεσμένη στο πάτωμα, κάτω από την πόρτα του ΟΚΑΝΑ, στην πίσω πλευρά του Ψυχειατρείου.
Αμέσως πήγε κοντά της αλλά διαπίστωσε ότι δεν έχει τις αισθήσεις της. Κάλεσε την Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος της.
Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα γίνουν γνωστά από το πόρισμα του Ιατροδικαστή.

corfu tv news. Συγκλονισμένη είναι η Κερκυραϊκή κοινή γνώμη από την είδηση του θανάτου μιας 45χρονης γυναίκας από το κτίριο του ΟΚΑΝΑ στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας και εκεί όπου λειτουργεί το πρόγραμμα της βουπρενορφίνης.
Όπως προκύπτει από την αστυνομική και ιατροδικαστική έρευνα, η πτώση της 45χρονης γυναίκας δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Η πτώση της όμως απέβη μοιραία, αφού τα τραύματα της ήταν θανατηφόρα.
Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και τα αποτελέσματα της τοξικολογικής έρευνας για να φωτίσουν ακόμα περισσότερο τα αίτια του θανάτου της 45χρονης γυναίκας.
Πάντως θα πρέπει να τονισθεί ότι έχουν ήδη εκδηλωθεί αρκετές αντιδράσεις των περιοίκων για την λειτουργία της μονάδας του ΟΚΑΝΑ στο κέντρο της πόλης και μάλιστα κοντά σε σχολεία, όταν ο νόμος προβλέπει ότι αντίστοιχες μονάδες θα πρέπει να λειτουργούν εντός Νοσοκομείων.


ΣΧΟΛΙΑ


Kostas Koulouris Οντως απο το μπαλοκνι επεσε... κλειστος ο οκανα τα σαββατα καβατζωνονται εκει επειδη εχει ησυχια τα σ/κ.Η Φωτεινη ειχε κοψει την ζ αλλα κολλημενη στα χαπια κ αλκοολ.

kaneis δεν ξερει αν ηταν με καποιον παρεα...μπορει να πηγε να αραξει πανε γιατι ειναι αδιεξοδο το σημειο με μεγαλες χτιστες τσιμεντενιες σκαλες χωρις ορατοτητα στο δρομο απο εκει


Kostas Koulouris στην Κερκυρα τα περισσοτερα περιστατικα θανατων συμβαινουν λογω χαπιων κ ταυτοχρονη ληψης σουμπο με πολα μιλιγκραμ φαυλος κυκλος.αν κανεις χρηση ζ ανεβαζουν τα μγκ αν κανεις πολλα βενζο πεφτουν τα μγκ.το μεγαλο θεμα ειναι τα βενζο μιας κ στο νησι σπανια παιζει καλο σταφ κατι μπουρουχες γυφτικες πανακριβες 50 ευρω το 1 οποτε δεν συμφερει μακαρι να πιναμε πρεζα μονο θα χαν αποφευχθει πολλα

―Ρε παιδιά  κάντε μια φασαρία να υπάρχει ναλοξονη ,την παραγγέλνεις από το φαρμακείο ....
―δεν ακουνε τιποτα -δε λειτουργει τιποτα και αμα φωνάξεις -πεθαινουμε ρεεε- θα σου πουν φαε ποινη.... αστα να πανε.... 
εδω λέμε δεν υπάρχει γιατρός μέσα στη μονάδα ΠΟΤΕ . αν κατι σοβαρό χρειάζεται κάποιος απλά τον παίρνουν τηλέφωνο στην καλύτερη.

Xristo Skartos Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε το τοπίο γιατί πολλοί έχουν μπερδευτεί . Η κοπέλα κατά πάσα πιθανότητα είχε διωχθεί από το προγραμμα ... Δεν ξερω τι εγινε αλλά σε πολλες μοναδες διώχνουν ανθρωπους με Ψυχιατρικα ,που κανονικά είναι οι πρώτοι που πρέπει να ασχοληθούν ...
Στην συζήτηση που κάναμε στην ομάδα ,αναφέρθηκε από Κερκυραίους ότι στο νησί αν σε πετύχουν με άνθρωπο που έχει μείνει ,σε τρέχουν και εσένα στα δικαστήρια ... Εκεί αναφέραμε την ναλοξονη που μερικοί ,ισως δεν ξέρουν καν την λέξη και έχουν και θέσεις εξουσίας στο νησί 
.... 
Τέλος εκτός από την ναλοξονη που είναι αντίδοτο για τα οπιοειδή , υπάρχει εδώ και χρόνια αντίδοτο για τις βενζοδιαζεπίνες που λέγετε Flumazenil ,άλλη μια άγνωστη λέξη για πολλούς εξυπνάκηδες ,καρεκλοκένταυρους και ήρωες του πληκτρολογίου !
Όλες οι ζωές των χρηστών μετράνε είναι ντροπή να πεθαίνουν νέοι άνθρωποι ετσι !
Πολλά νησιά έχουν πρόβλημα με την φεντανιλη την προτιμούν οι χρηστες γιατί οι ποιότητα των υπολοίπων είναι άθλια ...οπως λέει και Κώστας
Η ναλοξονη και το Flumazenil σε τέτοια μέρη πρέπει να είναι ευρέως διαδεδομένα , Καλημέρα


Kostas Koulouris Γνωστός μου που παρακολουθεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα με πληροφόρησε πως υπάρχει ένας γιατρός σε ολόκληρη τη μονάδα και είναι απών.Τον παίρνεις τηλ σε περίπτωση που χρειαστεί.

Daphne Chronopoulou  Παράδειγμα προς αποφυγή σε χρήστες ξέρουμε πως δε θα γίνει. Αν στην αρρώστια σκεπτόμασταν το θάνατο πολλά θα είχαμε γλιτώσει μα η ίδια η αρρώστια δε μάς αφήνει. Τις συνθήκες πρέπει να φτιάξουμε. Να σταματήσουν τέτοιοι θάνατοι όπως έχουν ελαχιστοποιηθεί τα νούμερα όπου έχουν Μείωση Βλάβης.

Αν ένας άνθρωπος ζητήσει βοήθεια και αποβληθεί ή απογοητευθεί, υπάρχουν ευθύνες. Συχνότατα η καταφυγή σε χάπια είναι ένας τρόπος να ανακουφίσουμε συμπτώματα ψυχικών προβλημάτων που δεν έχουν διαγνωστεί.


Jim Kir  κατά την γνώμη μου πάντα,η εξάρτηση δυστυχώς μας έχει ξεπεράσει.
Δηλαδή δεν είναι απλά η ηρωίνη μόνο,τις περισσότερες φορές δεν καν αυτή.
Όλα τα προγράμματα στην Ελλάδα νομίζω έχουν μείνει στην δεκαετία του 80 90 .Και όχι μόνο τα προγράμματα αλλά και ολοι οσοι ασχολούνται με το θέμα ουσιών.



#ναλοξονη #SupportDontPunish
___________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Blogger με ενημερώνει ότι δε μου επιτρέπει να απαντώ στα σχόλια στο ίδιο μου το blog- λόγω κάποιας ρύθμισής μου για cookies (την οποία δε θυμάμαι) .

Ψάχνω για να διορθώσω
μα εν τω μεταξύ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που δεν απαντώ πάντα
και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που σχολιάσατε.
Μου δίνετε μεγάλη χαρά όταν κάνετε τον κόπο- ακόμα κι αν διαφωνούμε.